Search

Tom Ford lansira liniju luksuznih proizvoda za njegu kože! Evo što možete očekivati...

Tom Ford lansira liniju luksuznih proizvoda za njegu kože! Evo što možete očekivati...

Nakon tri godine istraživanja

Tekst: D.D.


Image: Instagram

Talijansku modnu kuću Gucci vratio je na modnu mapu, izgradio vlastiti modni i beauty imperij, a sada će se američki dizajner Tom Ford posvetiti i spašavanju kože lica žena diljem svijeta. Poduzetnik je, naime, osnovao beauty liniju "Tom Ford Research" posvećenu luksuznoj njezi kože, a ti proizvodi će se pridružiti parfemima i dekorativnoj kozmetici, koje pod svojim imenom proizvodi od 2006., odnosno 2011. godine. Time što je asortiman brenda proširen i na skincare proizvode, "Tom Ford Beauty" je na dobrom putu da postane najjači dizajnerski brend u svijetu ljepote. Zarada od beauty asortimana Toma Forda, koji potpisuje više od 60 parfema, procjenjuje se na milijardu dolara, a brend slovi za 25. najprodavaniji beauty brend na svijetu. Bitno je za napomenuti da je brend u vlasništvu giganta beauty industrije Estée Lauder Cos. Inc. što znači da iza sebe ima ogromnu mašineriju koja mu svesrdno pomaže u poslovanju.

Zato i ne čudi činjenica da je Ford dobio priliku surađivati s nekim od najboljih američkih znanstvenika pri kreiranju linije proizvoda za njegu kože. Ford je, kako tvrdi WWD, zatražio i dobio suvremeno opremljen laboratorij u kojem se protekle tri godine radi na lansiranju proizvoda brenda. Za sad su predstavljena dva proizvoda - Serum Concentrate čija cijena iznos 350 dolara te Crème Concentrate, krema koja će biti dostupna za kupnju po cijeni od 450 dolara. Serum i krema dostupni su za kupnju u Sjedinjenim Američkim Državama, a na globalnom tržištu bit će predstavljeni u rujnu.

Tom Ford lansira liniju luksuznih proizvoda za njegu kože! Evo što možete očekivati... (фото 1)

Jedan od glavnih sastojaka ovih luksuznih "mazalica" je kofein, a na listi su i rijetka vrsta bijelog kakaa te japanski zeleni čaj gyokuro. "Prije nekoliko godina, dermatolog mi je rekao da su najbolji lijek za natečene očne kapke vrećice čaja namočene u vodi. I svaki put kad sam ih stavio na oči primijetio sam kako mi je koža hidratizirana", izjavio je za WWD dizajner. U proizvodima se nalaze i glikolna, mliječna i hijaluronska kiselina te peptidi, a najviše pažnje posvećeno je istraživanju kofeina i njegovih učinaka na kožu lica. Trebalo je proizvesti čak 75 različitih formula da bi se došlo do one dobitne, a još tri proizvoda, uključujući i kremu za područje oko očiju, brend "Tom Ford Research" lansirat će u ožujku 2020. godine.

Tom Ford lansira liniju luksuznih proizvoda za njegu kože! Evo što možete očekivati... (фото 2)

Visoka učinkovitost i znanstveni pristup njezi kože samo su neke od karakteristika ove beauty linije kojima se Ford hvali putem svojeg Instagram profila, a kao glavni učinci kreme Crème Concentrate navedeni su sjajna i svijetla koža lica te 24 sata duga hidratizacija. Krema vidljivo smanjuje pore, sitne linije i bore, dok serum pomaže u ujednačavanju tona kože i postizanju glađe teksture kože. Ova "ozbiljna" linija za njegu kože, kako je Ford naziva, uniseks je, klinički testirana i postiže garantirani efekt, a među najvećim manama joj je visoka cijena . S druge strane, dizajner je s make-upom i parfemima već zaradio povjerenje beauty insajdera kojima troznamenkaste cifre sigurno neće stajati na putu do njegovane i blistave kože.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više