Search

Tople boje jeseni u novoj make-up kolekciji kuće Chanel

Tople boje jeseni u novoj make-up kolekciji kuće Chanel

Prekrasni zemljani tonovi jesenske prirode

Image: buro247.ru

Iako je ljeto na samome vrhuncu, kuća Chanel već nam polako najavljuje jesen i to svojom očaravajućom make-up kolekcijom inspiriranom tonovima jesenske prirode

Nova kolekcija donosi nam pregršt različitih nijansi koje dozivaju jesen – očekuje nas topla bež nijansa, čokoladno smeđa, boja kestena, zagasiti smećkasti tonovi, maslinasto zelena i jarko crvena. Ipak, zvijezda kolekcija svakako je prekrasna duboko šumsko zelena boja koja se u svijetloj i tamnoj nijansi pojavljuje u obliku sjenila i olovke za oči.

Sjenila iz popularne palete Les 4 Ombres ove sezone dolaze u trima različitim finišima – mat i svilenkaste teksture te sa svjetlucavim česticama. Ova divna paleta nudi dva para kontrastnih tonova, koji savršeno prate jesensku temu kolekcije svojim zlaćano-bež i smeđim tonom u kombinaciji s nježnom brončano-ružičastom nijansom. 

Tople boje jeseni u novoj make-up kolekciji kuće Chanel (фото 1)

Mono sjenila sa svjetlucavim česticama dolaze u jarkoj koraljnoj nijansi Rouge-Gorge i tamnosivoj, gotovo crnoj sa srebrnim odsjajem Fleur de Pierre. Rumenilo u nježnoj koraljno-ružičastoj izrazito je pigmentirano pa će vam biti potreban tek lagani potez kistom kako biste naglasili blistavi preplanuli ten.

Chanel je u novoj kolekciji pripremio i prekrasnu zagasito crvenu nijansu ruža za usne, ali tu su i prirodna nude nijansa, kao i sočna ružičasta boja trešnje. Naravno, kolekcija ne bi bila potpuna bez sjajila u zanimljivoj toploj tamnijoj nijansi breskve, a tu su i odlične olovke za oči u odgovarajućim nijansama sjenila. U nastavku pogledajte što je sve kuća Chanel pripremila za ovu jesen.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više