Search

Trenutak koji su čekale sve beauty ovisnice: Stigao je novi Kiehl's adventski kalendar

Trenutak koji su čekale sve beauty ovisnice: Stigao je novi Kiehl's adventski kalendar

It's the most wonderful time of the year

Urednik: D.D.


Image: PR,
Kiehl's

Stiglo je i to, blagdansko doba godine, po mnogima najljepše, obilježeno lampicama, božićnim ukrasima, ukusnom hranom, kuhanim vinom, ali i adventskim kalendarima. Uz posljednjih nekoliko godina beauty brendovi se natječu tko će svojim kupcima ponuditi najraskošniju i najprimamljiviju verziju kutijice u kojoj se kriju mini verzije omiljenih proizvoda, a među njima je i Kiehl's koji se može smatrati predvodnikom ove utrke. Iz godine u godinu iznenađuju unaprijeđenom verzijom adventskog kalendara, ali i ostalim proizvodima koje predstavljaju u blagdanskom ruhu.

Kiehl's božićna kolekcija proizvoda

Za ovogodišnju blagdansku kolekciju angažirali su svjetski priznatu grafičku umjetnicu Janine Rewell, koja je osmislila razigrani dizajn novih ambalaža za čak šest proizvoda iz Kiehl's ponude, među kojima su klasici poput maslaca za tijelo Crème de Corps, ulja za lice Midnight Recovery Concentrate, balzama za usne Butterstick Lip Treatment, kreme za lice Ultra Facial Cream, mirisnog sapuna za tijelo i tonera Calendula Herbal-Extract Toner.

Trenutak koji su čekale sve beauty ovisnice: Stigao je novi Kiehl's adventski kalendar (фото 1)

Ipak, proizvod koji beauty ovisnice s nestrpljenjem očekuju svake godine je jedinstveni beauty adventski kalendar uz pomoć kojeg je odbrojavanje do blagdana još mirisnije i slađe. U limitiranom izdanju Kiehl's adventskog kalendara kriju se čak 24 omiljene formule ovog brenda, a na ilustracijama je prikazan povratak Mr. Bonesa kući za blagdane, u izvornu Kiehl's ljekarnu u New Yorku. Cijena beauty adventskog kalendara iznos 520 kuna, a i za njegov dizajn zaslužna je finska dizajnerica s bazom u Helsinkiju.

Umjetnicu Janine Rewell fasciniraju prirodna geometrija i neočekivano savršenstvo prirode, a svojim ilustracijama i instalacijama spaja maštu sa stvarnošću. Njezin je rad nadahnut apstraktnim oblicima i fantastičnim životinjskim kraljevstvom - miješa vektorski dizajn i analogne materijale u svojim dizajnerskim izlozima, tekstilima i ambijentima.

Leave a comment

više