Search

Tri nova jesenska parfema koje želimo

Tri nova jesenska parfema koje želimo

Elie Saab, Yves Saint Laurent, Guerlain

Tekst: E.G.


Image: Buro247.me,
PR

Neki od omiljenih brendova vraćaju se s novim parfemima na koje trebate obratiti pažnju

Nakon osvježavajućih parfema u kojima smo uživali tijekom ljetnih mjeseci, red je došao i na one prikladnije prvim hladnijim danima. To vrlo dobro znaju i kreativni timovi dizajnerskih kuća, koji često upravo početkom jeseni predstavljaju svoje nove parfeme. Ljubitelje zanimljivih mirisnih kompozicija će tako razveseliti vijest o čak tri nova parfema poznatih brendova. Radi se o onima s potpisom kuća YSL, Guerlain i Elie Saab, a više o svakom od njih možete doznati u nastavku.

Yves Saint Laurent Le Vestiaire des Parfums Sleek Suede

Ovaj parfem je dio kolekcije Le Vestiaire des Parfums Oriental, a njegovo je lansiranje savršeno tempirano s Tjednom mode u Parizu. Najavljivan je kao parfem koji je u isto vrijeme osvježavajuć i ženstven, a sastoji se od nota poput kakaa, pačulija i crnog papra. 

Tri nova jesenska parfema koje želimo (фото 1)

Guerlain Lui

Ultimativni jesenski parfem stiže iz jedne od najmoćnijih parfemskih kuća svijeta. Iza njega stoji Guerlainov Master Perfumer, Thierry Wasser, pa znamo da možemo očekivati samo najbolje. Parfem donosi zavodljivu kombinaciju nota kruške, bijelog mošusa, vanilije i cvijeća, zbog čega ga želimo probati odmah!

Tri nova jesenska parfema koje želimo (фото 2)

Elie Saab Girl of Now

Nakon što je libanonski dizajner predstavio inicijativu za osnaživanje žena "Girl of Now", uslijedilo je i lansiranje istoimenog parfema. Inspiriran je pustinjama Libanona, a uključuje mješavinu nota poput badema, pistacija, kruške, naranče, tonke i pačulija.

Tri nova jesenska parfema koje želimo (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više