Search

Tri poznate Hrvatice u anti-age kampanji poliklinike Bagatin

Tri poznate Hrvatice u anti-age kampanji poliklinike Bagatin

Bagatin "Pokažite ljepšu stranu iskustva"

Urednik: A.P.


Image: Mare Milin

Ambasadorice Poliklinike Bagatin, Ecija Ojdanić, Ivana Husar i Ana Begić Tahiri, žene su čije se iskustvo ne vidi u broju bora na njihovom licu, već u broju svih odrađenih glazbenih nastupa, kazališnih predstava, serija i emisija

Ponosno su stale pred objektiv poznate fotografkinje Mare Milin i s osmijehom na licu spremno pozirale pokazujući sve svoje savršene nesavršenosti. Čak tri stvari su im zajedničke - pozornica kao drugi dom, poslovni uspjesi vrijedni divljenja te svakodnevna briga o koži lica koja je jedan od najvažnijih dijelova našeg tijela.

Koji su idealni anti-age tretmani?
Svakom tragu starenja u Poliklinici Bagatin pristupa se individualnim i cjelovitim pristupom, bez iznimke. Zahvaljujući bogatoj ponudi Poliklinike, s preko 60 različitih tretmana za njegu lica, tim estetskih kirurga, dermatologa i medicinskih kozmetologa svakoj je ambasadorici odabrao najbolje tretmane za njihovu kožu.

Ecija Ojdanić podvrgnuta je laserskom pomlađivanju. Ovim anti-age tretmanom zateže se koža lica, uklanjaju se sitne kapilare i reduciraju se mrlje na koži. Plitke bore na licu, kao i ožiljci od akni, postaju stvar prošlosti, a koža poprima nove, mladenačke teksture.

Ecija Ojdanić

Ivana Husar Mlinac odabrala je tretmane za prevenciju starenja kože koji će odmah ostaviti traga na tonusu i teksturi njezinog mladenačkog lica. Med Visage neinvazivan je ultrazvučni tretman u kombinaciji s radiofrekvencijom kojim se zateže opuštena koža te se vraća i održava mladolik izgled lica, vrata i dekoltea. U kombinaciji s Reviderm mikrodermoabrazijom, minimiziraju se borice, ujednačava ten, uklanja se odumrli sloj stanica čime se potiče rast novih stanica, kao i prirodno stvaranje kolagena.

Ivana Husar Mlinac

S godinama koža počinje gubiti hijaluronsku kiselinu, potkožnu masnoću i elastičnost. Kao posljedica toga stvaraju se mimičke bore, a koža postaje umorna i bez sjaja. Kod prekrasne Ane tom su problemu doskočili Juvederm dermalnim filerima pomoću kojih se popunjavaju bore, vraća izgubljeni sjaj, hidratizira koža i ono najbitnije, zadržava prirodan izgled lica.

Ana Begić Tahiri

Cjelovit i individualan pristup svakom klijentu
Kao veliki zagovornici cjelovitog pristupa, u poliklinici Bagatin uvijek koriste kombinaciju tretmana iz svoje bogate ponude. Jer samo uz različite tehnologije i pristupe njezi kože lica, stvara se idealan program te se na taj način postižu najbolji i još važnije, dugotrajni rezultati. Stoga je preporuka prije svakog tretmana napraviti VISIA profesionalnu analiza kože lica, kojom se dobiva detaljan uvid u stanje i problematiku vaše kože. Najmodernija tehnologija omogućuje definiranje idealne kombinacije tretmana za svakog pojedinog klijenta. Svi navedeni anti-age tretmani Poliklinike Bagatin izbrisat će tragove starenja i staviti naglasak na ljepšu stranu vašeg životnog iskustva.


Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici www.poliklinikabagatin.hr, na Facebook stranici ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više