Search

Tri poznate Hrvatice u novoj kampanji salona Teuta

Tri poznate Hrvatice u novoj kampanji salona Teuta

Mia, Belma i Iva

Urednik: A.P.


Image: Šime Eškinja

Jedan od najpoznatijih frizerskih salona u Hrvatskoj predstavlja simpatičnu kampanju koja nas vodi kroz popularne stilove kose tijekom godina

Ovogodišnja kampanja inspirirana je modnom etapom 60-tih, 70-tih i 80-tih godina prošlog stoljeća a ulogu modela su preuzele Mia Kovačić, Iva Balaban i Belma Džomba koje su pozirale Šimi Eškinji. Tim salona Teuta vratio nas je u doba koje je obilježilo modni svijet, ne samo frizurama i noktima koje su za svako razdoblje drugačije, ali jedinstvene već i pomno odabranim stylingom i makeupom.

 

60-te

belma

Godine koje su obilježile senzualne, tapirane i velike frizure, ali i kratke dječačke s velikom dozom ženstvenosti. Ovo razdoblje tim salona Teuta smatra najženstvenijim što se tiče frizura, ali i odjeće.

iva

Kod Ive Balaban je primjenjena nova Bronde tehnika bojanja kose, koja je idealna za klijentice koje žele zadržati tamnu nijansu, ali ipak dati lagano osunčani izgled kosi, a kod Belme je primjenjena diskretna balayage tehnika crtanja pramenova.

mia

 

70-te

Početkom 70 -tih vladale su bujne "paperjaste" fenirane kose kao što je prikazano na Belmi, kosa je raspuštena i slobodna. Kod Ive je prikazana suprostnost te frizure na način da je ukročena pri vrhovima pletenicama, dajući joj dozu buntovne frizure u hippie stilu.

Iva

 

80-te

80-tih godina je kosa bila razbarušena, kovrčava i postepeno ošišana. U ovoj divnoj kampanji kosa je velika, neobavezno prebačena na stranu i na neki neukrotivi način seksipilna. Iako su 80-te bile nemilosrdne prema kosi imaju i svoju šarmantnu stranu u razdoblju šljokica, neurednih tretiranih kosa i glamuroznog nakita.

mia iva

Osim kose u kampanji su istaknuti i nokti koji su njegovani i kratki, a naglasak je na bojama uz prirodan izgled noktiju. Uz Teutu Mesaroš i Šimu Eškinju kampanju potpisuje tim salona Teuta, make up Dajana Pajkić, za nokte je zaslužna Andrea Škof, styling potpisuje Lea Krpan.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više