Search

Tropske boje u novoj kolekciji lakova za nokte Christiana Louboutina

Tropske boje u novoj kolekciji lakova za nokte Christiana Louboutina

"Hawaii Kawaii"


Image: PR

Poznati dizajner luksuznih cipela, Christian Louboutin, već je počeo s pripremama za toplu sezonu i to novom kolekcijom lakova za nokte u šarenim nijansama, inspiriranom uvijek sunčanim Havajima

Ekskluzivna limitirana kolekcija lakova za nokte "Hawaii Kawaii" uključivat će dva neodoljiva seta koji pršte jarkim bojama, toplinom, senzualnošću i zabavom ispunjenim duhom Havaja. Razigranost i bogata pigmentiranost koja nam prenosi bogat kolorizam havajskih cvjetova u trenu nas odvodi u one bezbrižne ljetne dane pod jarkim suncem. Louboutin se poigrao s nazivom kolekcije, dodavši riječi "Havaji" nastavak "Kawaii", koji je posudio iz japanske kulture, a odnosi se na pojam "sladak", u smislu ljudske osobine.

Tropske boje u novoj kolekciji lakova za nokte Christiana Louboutina (фото 1)

Tropska se tema provlači i kroz haute couture kolekcije cipela i torbi, a u beauty svijetu ona je zapakirana u prepoznatljivu atraktivnu bočicu, a izvedena je u prekrasnim šarenim nijansama koje variraju od koraljno crvene, preko jarko narančaste pa sve do senzualne ružičaste i svježe zelene. 

Tropske boje u novoj kolekciji lakova za nokte Christiana Louboutina (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više