Search

Turistički suvenir ili kako odsad možete mirisati na Plitvice

Turistički suvenir ili kako odsad možete mirisati na Plitvice

Premium parfem


Image: PR

Zvuči malo neobično, ali potezi u kontekstu turističkih aktivacija postaju sve inovativniji. Posljednji primjer je premium parfem u funkciji suvenira, a miriše, kako i samo ime sugerira, na Plitvička jezera... Pitamo se mi, a kako to zapravo mirišu Plitvice?

U pitanju je autentičan, ali priznajemo vrlo neobičan suvenir. Riječ je o parfemu koji kako i njegovo ime sugerira, miriše na Plitvice, a baza su mu orhideja, mahovina i šljiva koje inače rastu i obitavaju upravo na tom području. Inspiracija u stvaranju ovog premium parfema prije svega leži u čarobnim slapovima i ljepoti jezera, turističkoj atrakciji Hrvatske koju svake godinu pojesti veliki broj lokalaca, a ponajviše turista. Cijela priča ovdje ne staje jer se ispod poklopca parfema krije i poruka "Fall in love" koja poručuje da se itekako možete zaljubiti u slap. Da ne bi bilo zabune, u pitanju nije toaletna vodica niti bilo kakva inačica parfema, nego pravi ženski parfem koji širi svjež miris, po uzoru na samo iskustvo posjeta famoznom Nacionalnom parku "Plitvička jezera".

Turistički suvenir ili kako odsad možete mirisati na Plitvice (фото 1)

"Plitvice zaslužuju kvalitetu, vjerujemo da će naš parfem širiti svjež miris diljem svijeta i u mnogim dalekim državama na drugim kontinentima, u posebnim prilikama" zaključuje Ante Fumić za Hrturizam.hr, inače jedan od osnivača The Plitvice Times, prvog turističkog magazina na engleskom jeziku koji promovira priče iz Like, a sada i spomenuti parfem. Inače, on se može nabaviti po cijeni od 42 dolara (50 ml) u webshopu stranice The Plitvice Times, a da priča bude još bolja tek, nakon jednog dana što je parfem u prodaji već imaju narudžbe iz Australije i Amerike. Oni koji se odluče za njega, kroz cijelu godinu osigurat će si tako atmosferu Plitvica, izazvati pritom snažne emocije, ali i poseban doživljaj u obliku podsjetnika na ovu fantastičnu hrvatsku atrakciju. 

Turistički suvenir ili kako odsad možete mirisati na Plitvice (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više