Search

U Hrvatsku su stigli novi parfemi kuće Chanel \"Les Eaux De Chanel\"

U Hrvatsku su stigli novi parfemi kuće Chanel "Les Eaux De Chanel"

Predstavljeni u Zagrebu

Tekst: A.P.

Image: Marija Laća

U Zagrebu su jučer predstavljeni mirisni noviteti kuće Chanel inspirirani najdražim destinacijama Mademoiselle Chanel...

Paris - Deauville, Paris - Biarritz i Paris-Venise su tri mirisna noviteta proizašla iz inspirativnog životnog puta Coco Chanel, a koje je osmislio Olivier Polge. Sva tri parfema simboliziraju određeni period života Coco Chanel i značajni su za razvoj ove kultne francuske kuće koja nosi njeno ime. Primjerice u Deauvilleu je otvorila svoj prvi butik 1913. godine, u Biarritzu je pokrenula svoj couture studio 1915. godine, a u Veneciju je otputovala 1920. godine kako bi preboljela tragičnu pogibiju svoje najveće ljubavi Boyja Capela. Ono što je zajedničko svim mirisima jesu svježe note koje je Polge prilagodio svakoj destinaciji. U Deauvilleu dominiraju citrusi i reski bosiljak, Biarritz je savršen miks mandarine i đurđice, dok je Venise opojan spoj nerolija, vanilije i zrna tonke. Na ekskluzivnoj europskoj premijeri Les Eaux parfema bila je naša Mirela Forić Srna koja je provela tri dana u Normandiji, a o kojima više možete saznati ovdje.

chanel

Uz kolekciju Les Eaux je predstavljena i nova edicija kultnog muškog parfema Bleu de Chanel koji je originalno svjetlo dana ugledao 2010. godine a kreirao ga je Jacques Polge. Novo izdanje je također obilježeno svježim notama grejpfruta i lavande dok je kao baza poslužila muževna aroma sandalovine. Kao zaštitno lice se ponovno pojavljuje francuski glumac Gaspard Ulliel.

Chanel

Chanel

Chanel

chanel

chanel

chanel

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više