Search

U Zagreb su stigli novi ekskluzivni proizvodi poznatog francuskog brenda Leonor Greyl

U Zagreb su stigli novi ekskluzivni proizvodi poznatog francuskog brenda Leonor Greyl

Ekskluzivno u salonu Teuta

Urednik: A.P.


Image: Sonja Kvesić

"Obožavam Leonor Greyl proizvode za kosu jer imaju i do 96% potpuno prirodnih sastojaka" kazala nam je Teuta Mesaroš, vlasnica poznatog zagrebačkog salona u kojem ekskluzivno možete pronaći poznate proizvode za kosu Leonor Greyl. Radi se o francuskom brendu koji je stekao kultni status među ženama zbog svog ulja za kosu koje se nalazi na polici svake stajliš cure od Pariza do New Yorka. Samo dva tjedna nakon ekskluzivnog predstavljanja u Parizu, salon Teuta doveo je u Zagreb najnovije hit proizvode, veganske repigmentacijske regeneratore Soins Repigmentants.

leonor greyl

Riječ je o regeneratorima za održavanje boje, koji po prvi puta nude velik izbor i namjenu. Snažno djelovanje jakih pigmentacijskih čestica ovaj put možemo upotrijebiti za različite nijanse kose koja kada blijedi djeluje jako umorno bez obzira na kvalitetu kose; za pojačavanje narančastog tona, za održavanje zlatnog, potpunu neutralizaciju jake žute te dvije nijanse smeđih regeneratora za uklanjanje neželjenog narančasto-crvenkastog tona.  Oni su snažni antioksidansi, puni proteina badema i riže, jako su hranjivi i sadrže 96% prirodnih sastojaka, što je izuzetno postignuće u polju profesionalne njege kose.

leonor greyl

Prilikom posljednjeg posjeta zagrebačkom salonu Teuta, Leonor Greyl edukatorica Sylvia Gonzales, istaknula je par činjenica na koje bi trebali obratiti pozornost kada je u pitanju njega kose.  Među onim najvažnijima istaknula je kako ne obraćamo dovoljno pozornosti napisima na deklaracijama proizvoda i kako bi morali pripaziti da na kosu ne stavljamo proizvode koji sadrže silikone, parabene ili natrij lauret sulfat. O kosi se brinemo cijeli naš život, ne samo kada njome postanemo nezadovoljni, te da je izbor kvalitetnog proizvoda ključni korak u postizanju zdravije i ljepše kose.

leonor greyl

Leonor Greyl spada u terapijsku njegu pa je za rezultate potrebno pričekati 6 do 8 tjedana. Proizvodi su skoro pa u potpunosti prirodni; nemaju silikone, oni nimalo ne opterećuju kosu. Njega kose može sadržavati i po 5 proizvoda, no kosa će biti lagana kao da ju ničime ne tretiramo, što ju čini idealnom za osobe s tankom kosom.  Razmjena iskustva i novih znanja ključan je korak u poslovanju Leonor Greyl brenda, pa su tako vrhunski edukatori 2-3 puta u zagrebačkom Salonu Teuta kako bi stilistima predstavili nove proizvode i tehnike, ali je ekipa Salona Teuta više puta godišnje na internoj edukaciji u Parizu.

leonor greyl

leonor greyl

leonor greyl

leonor greyl

leonor greyl

leonor greyl

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više