Search

U Zagrebu predstavljena linija proizvoda za najprirodniju ljepotu kose

U Zagrebu predstavljena linija proizvoda za najprirodniju ljepotu kose

Aura Botanica Kérastase

Tekst: BURO.


Image: PR

Otkrijte Aura Botanica liniju od osam proizvoda rađenih po mjeri koji djeluju u savršenoj sinergiji koja vašoj kosi pruža mekoću, hranjenje i zdravi sjaj

Kérastase ove godine kroči još dublje u beskonačne moći prirode. U Zagrebu je predstavljen novi set proizvoda za prirodnu ljepotu kose, uz ambasadoricu Miju Kovačić. S obzirom na to da ne postoji jedan jedinstveni model prekrasne kose, linija Aura  Botanica je proširena te su odabrani odgovorno uzgojeni sastojci koji odgovaraju potrebama suhe kose. To uključuje novu kupku Bain Micellaire Riche, za suhu, senzibiliziranu kosu. Oblikovanje kose ključno je za oslobađanje aure, zato Kérastase lansira tri personalizirana styling proizvoda kako bi poboljšali i zaštitili prirodnu ljepotu vaše kose - od svilenkastih duljina, do podatnih kovrča i valova kao s plaže, koje možete postići sušenjem na zraku ili sušenjem sušilom. Danas je Aura Botanica linija od osam proizvoda rađenih po mjeri koji djeluju u savršenoj sinergiji koja vašoj kosi pruža mekoću, hranjenje i zdravi sjaj.

Kako bi kosi pružio zdravi sjaj, Kérastase je stavio znanost u službu prirode. Proširio je Aura Botanica liniju novim proizvodima s učinkovitim sastojcima prirodnog podrijetla. Svaki sastojak odabran je zbog svog potvrđenog djelovanja na kosu i vlasište te sposobnosti da nahrani, ojača ili zaštiti izrazito suhu i senzibiliziranu kosu. Rezultat je šest snažnih sastojaka prirodnog podrijetla: marokansko arganovo ulje, ulje amazonskog brazilskog oraščića, amazonski murumuru maslac, ulje thai rižinih mekinja, ekstrakt meksičke aloe vere i samoansko kokosovo ulje. 

U Zagrebu predstavljena linija proizvoda za najprirodniju ljepotu kose (фото 1)

U Zagrebu predstavljena linija proizvoda za najprirodniju ljepotu kose (фото 2)

U Zagrebu predstavljena linija proizvoda za najprirodniju ljepotu kose (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više