Search

Vichy predstavio novi revolucionarni anti-age proizvod

Vichy predstavio novi revolucionarni anti-age proizvod

Slow Âge


Image: Promo

Slow Âge je prva Vichy "slow ageing" njega koja djeluje na znakove starenja u nastajanju, a kožu ostavlja zdravom i mladolikom

Ubrzani način života često sa sobom nosi štetne posljedice koje su vidljive izvana, ali i iznutra. Utrkujemo se kroz život umjesto da ga u potpunosti živimo i prepuštamo se trenucima. Ponekad se teško povezujemo s ostalima i istinski uživamo, a najradije bismo  zaustavili cijeli taj krug i krenuli ispočetka u sporijem tempu. Sporo življenje nije ništa što je previše kompleksno, jednostavno je fokusirano na one prave vrijednosti u životu, a usporavanje života donosi dubinu, ugodu i istinski značaj. Čini nas sretnijima, zdravijima i produktivnijima. Bolje jedemo, bolje mislimo, bolje radimo, bolje vodimo ljubav - sve radimo bolje i uživamo više u tome. Kako je Mae West jednom rekla: "Sve vrijedno truda potrebno je raditi polako." Sukladno tom fenomenu sporijeg življenja Vichy je razvio novu dnevnu njegu Slow Âge koja djeluje na znakove starenja u nastajanju. 

Vichy predstavio novi revolucionarni anti-age proizvod (фото 1)

U Vichy Laboratorijima proučavali su pojavu starenja koja se odvija pod utjecajem okoline, a uključuje UV zrake i zagađenost, zatim emocije, najčešće stres i umor te životne navike koje možda i nisu uvijek zdrave. Otkriće povezanosti im je omogućilo da razviju svoju prvu Vichy "slow ageing" njegu koja djeluje na znakove starenja povezane s tom pojavom. Djeluje na njih u samom nastajanju: tamnih mrlja i promjena u pigmentaciji, gubitka tonusa do nedostatka punoće kože. Jedan od sastojaka je snažni antioksidans iz ekstrakta korijena "bajkalske kapice" koja se u Kini koristi već 2.000 godina i jedna je od 50 osnovnih biljaka tradicionalne kineske medicine. Istraživači Laboratorija Vichy su dokazali djelovanje tog korijena protiv slobodnih radikala, UVA zraka i zagađenja. Tu je i probiotički sastojak bifidus koji se dobiva fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum, a jača barijeru kože i smanjuje njezinu osjetljivost, te zahvaljujući njemu Slow Âge čini kožu snažnijom. Vichy mineralizirana termalna voda kao treći sastojak čista je i puna minerala te vraća ravnotežu, jača i obnavlja kožu što je dokazano in vitro i kliničkim znanstvenim ispitivanjima. Koža je trenutačno hidratizirana i zaštićena i oporavlja se iz dana u dan, snažnija je te zrači zdravljem i mladolikošću. Preporučuje se nanošenje svakog jutra kao dnevna krema, samostalno ili nakon seruma. Podarite vašoj koži sve ono što joj je neophodno u svakodnevnom životu i usporite barem na trenutak.  

Vichy predstavio novi revolucionarni anti-age proizvod (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više