Search

Victoria Beckham je lansirala novi skincare proizvod, a beauty entuzijasti su, očekivano, u ekstazi

Victoria Beckham je lansirala novi skincare proizvod, a beauty entuzijasti su, očekivano, u ekstazi

Svi žele Cell Rejuvenating Power Serum

Tekst: Mara Modrić


Od kad je u studenom prošle godine lansirala svoju beauty liniju, Victoria Beckham ne prestaje oduševljavati novim proizvodima. No dok je do sada izbacivala jedna neodoljivi make up proizvod za drugim, prekjučer je lansirala i drugi skincare proizvod s vlastitim potpisom, a sudeći po prvim reakcijama, čini se da je Posh Spice odlučna u namjeri da pokori beauty svijet.

Proizvod za kojim su beauty entuzijastice instantno izgubile glavu jest Victoria Beckham Cell Rejuvenating Power Serum, razvijen u suradnji s njemačkim znanstvenikom Augustinusom Baderom, koji je i supotpisnik proizvoda, a u suradnji s kojim je razvijen i još jedan Beckham bestseller, Cell Rejuvenating Priming Moisturizer.

Ovaj moćni serum prvi je kojeg je dr. Augustinus Bader, jedan od vodećih stručnjaka iz područja matičnih stanica i biomedicine formulirao; u liniji s njegovim potpisom nalaze se dvije kreme za lice, a obje, kao i najnoviji proizvod koji je razvio u suradnji s Victorijom Beckham, sadrže njegov patentirani kompleks TFC8, kompleks aminokiselina i vitamina. Zahvaljujući njemu, formule imaju "inastantne, ali i dugoročne efekte" na poboljšanje kvalitete zaštitne barijere kože.

Cell Rejuvenating Power Serum je prvi korak u dnevnoj njezi i zamišljen je da se nanosi prije hidratantne njege (dnevne kreme), a sadrži cijeli niz aktivnih sastojaka kao što su fermentirani kvasci koji poboljšavaju teksturu kože, biopeptiti iz voštanog cvijeta koji pomažu u postizanju blanasa i jačaju zaštitnu barijeru te ekstrakt crne mahunice (vrste borovnice) pomaže u učvršćivanju i toniranju kože. Tu su i vitamin E i mikroalge koje služe kao zaštita, ekstrakt masline koji štiti od oštećenja prouzrokovanih plavim svjetlom, niancinamid koji pomaže reducirati crvenilo i fine linije te fragmentirana hijaluronska kiselina za hidrataciju.

Iako je u prodaji tek dva dana, serum s potpisom Victorije Beckham, već ima ozbilju vojsku fanova. Beauty urednice i blogerice prijavljuju mahom izuzetno pozitivna iskustva, a Cell Rejuvenating Power Serum karakteriziraju kao snažnu, no ujedno vrlo laganu formulu koja se brzo i lako upija. Serum dolazi u bočici od recikliranog stakla po cijeni od 210 američkih dolara.

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više