Search

Vizažistica Pat McGrath predstavila nove proizvode

Vizažistica Pat McGrath predstavila nove proizvode

Skin Fetish 003


Image: Promo

Nakon predstavljena dva fantastična proizvoda, vizažistica Pat McGrath predstavila je mini set od tri proizvoda za kojima su već poludjele sve žene

Mnogi vizažisti imaju svoju posjetnicu po kojoj su prepoznatljivi i gotovo uvijek možete prepoznati njihove poteze kista na modelima lica, posebno kada su u tijeku tjedni mode. Za Pat McGrath koja glasi kao jedna od najutjecajnijih vizažistica potpis je ponekad teže odrediti. Uvijek eksperimentira s bojama i nadrealnim teksturama koje nas uvijek inspiriraju i ostavljaju bez daha. Prekrasni prozračni tenovi njezina su specijalnost, a lansiranjem svojeg trećeg proizvoda naziva Skin Fetish 003 sada ga je moguće postići i kod kuće. 

Vizažistica Pat McGrath predstavila nove proizvode (фото 1)

Skin Fetish 003 je trodijelni set koji dolazi u dvije omiljene nijanse boje - nude i zlatnoj koje vam omogućuju sjaj kakav ste oduvijek željeli. McGrath je izjavila da jedan proizvod nije dovoljan za savršen ten, stoga predlaže tri proizvoda kombinacijom kojih će vaš ten biti besprijekoran. U setu se nalazi štapić koji s jedne strane ima kremasti balzam, a s druge strane možda i najbolji osvjetljivač kojeg ste ikada probali. Sjajna tekstura bez vidljivog svjetlucanja postignuta je gelastom masom koja je bogata aloe verom i arganovim uljem. Dok će vam dvojni štapić dati prirodan sjaj, treća komponenta samo je točka na i. Fino usitnjeni pigment vašoj koži dodat će holografski sjaj i zaokružiti prekrasan look koji potpisuje ova slavna vizažistica. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više