Search

Vraća li se omiljena frizura devedesetih? Kendall Jenner je definitivno odlično nosi

Vraća li se omiljena frizura devedesetih? Kendall Jenner je definitivno odlično nosi

U trenu nas vraća u dane djetinjstva

Tekst: E.G.


Image: Instagram

Prije nekoliko je dana održano jedno od najočekivanijih vjenčanja godine - ono između pop zvijezde Justina Biebera i modela Hailey Baldwin. Par se zapravo vjenčao drugi put (detalji prvog vjenčanja nisu poznati javnosti), i to u prisustvu brojnih slavnih prijatelja. I dok se još uvijek pregledavaju malobrojne dostupne fotografije i secira tko je s kime došao i što je tko odjenuo, nama je za oko zapeo izbor frizure jedne gošće.

Naime, bliska prijateljica mlade, supermodel Kendall Jenner, odlučila se za jednostavnu varijantu puštene kose, ali s malim pomakom. Naime, pramenove svog dugog boba je odlučila "prelomiti" na način na koji se to radilo kasnih devedesetih i ranih dvije tisućitih. Takozvanu crimped hair frizuru smo zadnji put i vidjeli negdje u dobi rane adolescencije, pa nas je ovaj odabir pomalo iznenadio.

No, nakon nekoliko fotografija koje je na svom profilu Jenner objavila, a na kojima ovaj look vidimo iz različitih kuteva, zaključujemo kako smo ga možda i prerano zaboravili. Pod uvjetom da nabavite odgovarajući uređaj za oblikovanje kose, ovu frizuru možete napraviti u desetak minuta. S obzirom na to da baš sve što pripadnice klana Kardashian - Jenner najave kao novi trend u konačnici to i postane, uopće nas ne bi čudilo da i crimped hair počnemo viđati svuda oko nas u sezonama koje dolaze.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više