Search

Winona Ryder postala zaštitno lice Marc Jacobs Beauty kampanje

Winona Ryder postala zaštitno lice Marc Jacobs Beauty kampanje

Prva beauty kampanja za glumicu


Image: buro247.ru

Kraj godine donosi neka odlična iznenađenja. Tako smo sinoć putem Instagrama doznali da je uloga zaštitnog lica nove Marc Jacobs Beauty proljetne kampanje pripala Winoni Ryder, staroj Jacobsovoj prijateljici

Prva fotografija s novom muzom Marc Jacobs Beauty kampanje osvanula je sinoć na Instagram profilu dizajnera, a zatim je uslijedila serija od nekoliko fotografija Winone Ryder i Marca Jacobsa snimljenih još 2005. i 2011. godine, kojima je Jacobs želio javnost podsjetiti na njihovo dugogodišnje prijateljstvo. 

Najavnu fotografiju Winonine proljetne kampanje Jacobs je popratio komentarom: "Na fotografiji koju potpisuje David Sims, a styling Katie Grand, nalazi se moja draga (već dva i pol desetljeća) prijateljica, zadivljujuće ljepote i neviđenog talenta, Winona Ryder. Opčinjen ovom slikom i njezinim lookom koji je kreirala Diane Kendal (koristeći naš precizni tuš za oči, baršunastu crnu maskaru i novi nude ruž za usne) i frizurom koju je radio Guido Palau, prisjećam se svog omiljenog filma "Prošle godine u Marienbadu". Besprijekorna cool, elegantna i bezvremenska chic energija glumice Delphine Seyrig odavno je moja inspiracija."

A nama jedino preostaje pričekati cijelu kampanju u kojoj će Winona nesumnjivo zablistati uz nove beauty proizvode iz radionice Marca Jacobsa.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više