Search

#wishlist: Mirisna blagdanska kolekcija kuće Chanel

#wishlist: Mirisna blagdanska kolekcija kuće Chanel

Nije prerano za početak planiranja savršenog poklona!

Tekst: BURO.


Image: Chanel

Do osjećaje prave blagdanske atmosfere nas možda dijeli još barem dva mjeseca, ali pitate li brojne entuzijaste, reći će vam kako nema stvarnog razloga zbog kojeg s laganom euforijom ne bismo mogli početi već s prvim nižim temperaturama. Takvog su mišljenja, očito, i brojne beauty i modne kuće, budući da smo već vidjeli najave brojnih blagdanskih kolekcija. Posljednja u nizu koja nam je privukla pažnju bila je ona kuće Chanel posvećena varijacijama njihovog kultnog parfema N°5, i to s potpisom velikog umjetnika Jeana-Paula Goudea.

N°5 Eau De Parfum, N°5 L'Eau, Coco Mademoiselle Eau De Parfum Gift Set

Svima dobro znana Chanel parfemska bočica ovdje zauzima centralno mjesto u jednoj sasvim posebnoj i teatralnoj poklon kutiji. Bonus? Za sve Rouge Allure obožavatelje osigurana je i mogućnost dodavanja ruža po izboru.

#wishlist: Mirisna blagdanska kolekcija kuće Chanel (фото 1)

#wishlist: Mirisna blagdanska kolekcija kuće Chanel (фото 2)

N°5 Eau De Parfum Twist and Spray, N°5 L'Eau

Pakiran u malo pakiranje koje nalikuje onom ruža za usne, ovaj je proizvod lako baš uvijek imati uz sebe. Štoviše, može se nanijeti samo s jednom rukom, kroz nekoliko jednostavnih pokreta. Crno i zlatno pakiranje dolaze kao opcija kod parfema, a crno i bijelo kod toaletne vodice, dok i kod jednih i kod drugih postoji opcija refilla.

#wishlist: Mirisna blagdanska kolekcija kuće Chanel (фото 3)

N°5 Fragments D'or

Ovaj proizvod nije zaslužio ništa manje od raskošnog staklenog pakiranja - osim što će na vašoj koži ostaviti mirisni trag jednog od najpopularnijih parfema svih vremena, obogatit će je i blagim shimmer efektom. Trebamo li još što dodati?

#wishlist: Mirisna blagdanska kolekcija kuće Chanel (фото 4)

Gift Set + Mini Twist and Spray N°5 Eau De Parfum, N°5 L'Eau

Jedan od boljih poklona u nadolazećoj sezoni dolazi u elegantnoj i minimalističkoj kutiji u crnim i bijelim tonovima. Kako biste svoj omiljeni parfem baš uvijek imali uz sebe, Chanel u ovom setu nudi opciju od 100 ml te Twist and Spray opciju od 7 ml.

#wishlist: Mirisna blagdanska kolekcija kuće Chanel (фото 5)

#wishlist: Mirisna blagdanska kolekcija kuće Chanel (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više