Search

YSL make-up kolekcija za zavodljiv pogled

YSL make-up kolekcija za zavodljiv pogled

Kolekcija "Eye Event"


Image: buro247.ru

Omiljena maskara za oči koja će vaše trepavice maksimalno produljiti, sjenila u jarkim nijansama i baza za sjenilo – sve što vam je potrebno za zabavno eksperimentiranje ovog proljeća

U novoj će se kolekciji pod nazivom "Eye Event" naći mono sjenila "Couture Mono" u čak 16 različitih nijansi. Inspiracija za ovu prekrasnu kolekciju krije se u ateljeima velikog Yvesa Saint Laurenta u Parizu i njegovu omiljenom odmaralištu, Maroku, ali i pariški noćni klub Le Palace, čiji je slavni dizajner bio čest gost. U paleti ćete pronaći smaragdnu nijansu, crnu matiranog finiša, metalik smeđu, ljubičastu nijansu sa shimmerom i mnoge druge zavodljive nijanse koje, osim što ih možete koristiti samostalno, odlično izgledaju i u kombinaciji s ostalih nijansama. 

YSL make-up kolekcija za zavodljiv pogled (фото 1)

YSL make-up kolekcija za zavodljiv pogled (фото 2)

Kako bi vam sjenila izdržala cijeli dan ili kakav ludi noćni provod i zadržala svoj intenzitet, dobro je na kapak najprije nanijeti YSL bazu za sjenilo. 

YSL make-up kolekcija za zavodljiv pogled (фото 3)

Najatraktivniji komad iz nove kolekcije je obnovljena verzija maskare Volume Effet Faux Cils Mascara koja će maksimalno produljiti vaše trepavice, imitirajući efekt lažnih trepavica i vašim očima pružiti onaj zavodljiv look. Dobra je vijest da se ovog proljeća, osim maskarom u klasičnoj crnoj, možete proigrati i onima u ljubičastoj boji te dvjema nijansama plave. 

YSL make-up kolekcija za zavodljiv pogled (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više