Search

Zašto ne biste pauzu za ručak proveli u Bliss Institutu?

Zašto ne biste pauzu za ručak proveli u Bliss Institutu?

Najljepše mjesto za opuštanje u samom centru Zagreba


Image: Promo

Prošli tjedan sam se u pauzi za ručak iskrala iz redakcije i posjetila Bliss, u kojem sam ovaj put imala prilike isprobati nove Decleor proizvode za lice i tijelo

Moj prvi posjet Bliss Institutu bio je nedavno kada sam odlučila svoje slobodno vrijeme uložiti u relaksaciju i provesti ga u spa zoni. Osvojio me na prvu iz nekoliko razloga. Lokacija je sigurno jedan od razloga, s obzirom na to da je smješten na žili kucavici grada i samo nekoliko stepenica dijeli vas od užurbane i ponekad zagušljive ulice i predivne zone za opuštanje u kojoj zaboravljate na sve čim zatvorite vrata Blissa. U tom trenutku nastupa zen koji počinje vladati umom i tijelom, a na taj osjećaj se nije teško "navući". 
Prošli tjedan sam se u pauzi za ručak iskrala iz redakcije i posjetila Bliss u kojem sam ovaj puta imala prilike isprobati nove Decleor proizvode za lice i tijelo. 30-minutni tretman bio je dovoljan da se isključim, udahnem i provedem to vrijeme u miru sama sa sobom. Stručno osoblje uvijek je na razini zadatka što se pokazalo i ovog puta, a tretman koji sam isprobala preporučila bih svakoj ženi jer smatram da je to najmanje što ona može učiniti za svoj duh i tijelo. 

Zašto ne biste pauzu za ručak proveli u Bliss Institutu? (фото 1)

Tretmani koje nudi poznata oaza za opuštanje u samom centru grada, svakako su idealno rješenje ako želite očistiti organizam od nakupljenih štetnih tvari, obnoviti energiju, poboljšati ten, ojačati imunitet te povećati vitalnost, budući da stimuliraju cirkulaciju i ubrzavaju proces izlučivanja štetnih tvari iz organizma i na taj način čiste tijelo iznutra i izvana. 
Jedan od noviteta koji sam imala prilike isprobati svakako je Aromessence Néroli Amara, s novom, trostrukom djelotvornošću drva gorke naranče: Aromessence Néroli Amara sadrži esencijalna ulja cvijeta, voćke, listova i grančica. Ovaj 100% prirodni uljni serum hidratizira kožu i daje joj blistavost istovremeno umirujući osjetila. 


Nisu potrebni sati za Aromessence ritual. Zato je pauza za ručak idealna za ovaj tretman u institutu Bliss, a kod kuće ga možete prilagoditi svojim potrebama. Samo tri tople kapi bit će dovoljne da vas opuste i odvedu na kratko putovanje. 
Ovaj put fokus je bio na tretmanu lica, ali nikako ne smijem izostaviti fantastične proizvode za tijelo. Radi se o Aroma Svelt liniji koja je idealan za oblikovanje i učvršćivanje tijela, a sada je idealno vrijeme za aktivaciju tonusa i poboljšanje strukture kože. Uljni serum i krema za tijelo brinu se za kožu, tijelo i um što je i glavna filozofija brenda Decleor, a osim tretmana u Institutu možete ih koristiti i kod kuće. 
Kako ne bi sve ostalo samo na riječima, od 8 do 10. ožujka Bliss Institut poziva na Dane otvorenih vrata gdje ćete moći isprobati polusatne tretmane lica i tijela, i počastiti se vremenom koje će biti samo vaše. Rezervacija termina je obavezna na 01/4831541 ili na [email protected]

Related articles

Buro 24/7 Selection

više