Traži

Zanimljiva kampanja Poliklinike Bagatin koja će vam sigurno privući pažnju

Zanimljiva kampanja Poliklinike Bagatin koja će vam sigurno privući pažnju

'Lijepo samo na slici'

Urednik: A.P.


Laseri su umjetnost. Precizni, unikatni, očaravajući i vrijedni. Umjetnost se tijekom godina mijenjala, prolazila kroz razne forme i oblike, jednako kao i razvoj lasera. I kanoni ljepote su se tijekom stoljeća mijenjali. Prije se, u određenim kulturama, lijepim, prihvatljivim i ženstvenim smatrao višak kilograma koji je ujedno bio pokazatelj zdravlja i imućnosti ili pak pretjerana dlakavost. Najvrjednija umjetnička djela koja imamo prilike vidjeti u skupocjenim galerijama glorificiraju upravo takve ljepote. Jer one jesu lijepe, ali samo na slici. Današnji imperativi ljepote podrazumijevaju nešto sasvim drugo, ono što je nekada bilo lijepo danas predstavlja neželjene promjene na koži lica i tijela, estetske, ali i zdravstvene. Promjene koje mogu biti izvor nezadovoljstva, ali i frustracije. Ono što je možda bilo lijepo za umjetničke galerije, nije za Facebook i Instagram koji su "galerije" 21. stoljeća.

"Kampanjom Laser centra Poliklinike Bagatin pod nazivom "Lijepo samo na slici" poručujemo da sve nesavršenosti na koži lica i tijela koje vam uzrokuju nelagodu i sprječavaju vas u određenim (svakodnevnim) životnim aktivnostima danas možete uspješno ukloniti pomoću najnaprednijih laserskih tretmana. U medicinske svrhe koriste se već dugi niz godina, a posljednjeg su desetljeća svoje mjesto pronašli i među estetskim tretmanima lica i tijela. Omogućavaju obnovu najosjetljivijih dijelova kože te tretiranje problematika koje su se nekada smatrale gotovo nerješivima. Laserski tretmani zasigurno su jedno od najvećih otkrića u medicini i estetici." - kazali su iz Poliklinike.

laser

Prve bore i staračke pjege, dublje bore, pore, crvenilo i hiperpigmentacije samo su neki od tragova starenja koji se mogu bezbolno i brzo reducirati, koji mogu bestragom nestati. A mogu se ukloniti i omražene dlačice, neugodne vene i kapilare te neželjene pojave na koži poput madeža, bradavica, ožiljaka, strija i tetovaža. Laseri su svoju svrhu pronašli i u stomatološkim terapijama, kao i u borbi protiv hrkanja. Potonje se odnosi na revolucionaran tretman koji su u Poliklinici Bagatin među prvima u svijetu uvrstili u ponudu. Naš najmoderniji laser centar u Hrvatskoj i regiji u svojoj ponudi ima čak devet vrhunskih lasera kojima se mogu tretirati gotovo svi estetski problemi. Stručan laserski tim čini 7 stručnjaka i kozmetologa koji su prošli niz domaćih i međunarodnih edukacija, odradili tisuće tretmana i imaju jednako toliko zadovoljnih klijenata.

Uklanjanje vena i kapilara na tijelu
Najnoviji u laser obitelji je novi laser talijanskog proizvođača Quanta System koji kombinira dva različita lasera zbog čega je idealan za tretiranje vena i kapilara na tijelu. Točnije, kombinira čak dvije valne duljine infracrvenog spektra zbog čega jednako dobro djeluje na površinske sitne fine kapilare, ali i na duboke, veće žile u koži i ispod kože. Zbog bolje učinkovitosti potreban je manji broj tretmana, laserom se ne oštećuje okolno tkivo, a rezultati su brži i bolji.

Pomlađivanje kože lica
Nova i jedinstvena tehnika koja rabi lasersku zraku za smanjenje efekata starenja na koži je tretman laserskog pomlađivanja, poznat i kao Skin Rejuvenation. Posebno je učinkovit na koži lica i vrata, no tehnika se može primijeniti na bilo koje drugo područje kože. Uklanja površinske i umjereno duboke linije i bore na licu, kao i sitne ožiljke od akni.

bagatin

Uklanjanje madeža i ostalih kožnih promjena
Erbium laser najjednostavnija je metoda za uklanjanje madeža i ostalih kožnih promjena. Zahvat uključuje korištenje laserskog svjetla, čiji se snop usmjerava izravno u madež kako bi ga se zagrijalo i potom uništilo. Kod laserskog uklanjanja madeža manja je vjerojatnost da će nastati ožiljci kao kod drugih tehnika uklanjanja.

Uklanjanje dlačica
Diodni laser opremljen je sustavom koji hladi tretirano područje neposredno prije negoli se odašilje puls, osiguravajući tako veću ugodu i sigurnost za vrijeme tretmana. Glavna razlika između ostalih laserskih tretmana i tretmana s diodnim laserom jest u tome što svjetlosna zraka cilja na desetke dlačica odjednom, što smanjuje broj tretmana potrebnih za završetak cijelog postupka.

bagatin

Uklanjanje strija i ožiljaka
Velika je zabluda da se strije ne mogu ukloniti, odnosno da se ne može reducirati vidljivost ožiljaka. U Poliklinici Bagatin strijama i ožiljcima pristupa se na poseban, multidisciplinaran način, uz pomoć kombiniranog djelovanja Q-switch i frakcijskog lasera. Ožiljci su značajno manje vidljivi kroz samo par brzih, laganih tretmana.

Uklanjanje tetovaža
Q-switch laser trenutačno je jedan od najučinkovitijih lasera na tržištu koji će reducirati ili značajno izblijedjeti tetovaže. Zahvaljujući selektivnom uklanjanju, zraka prodire kroz kožu i dopire do čestica tinte, a pigmenti apsorbiraju svjetlosnu energiju te se raspadaju. Jednom kad su uništeni, limfni sustav tijela ih apsorbira i uklanja.


Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici www.poliklinikabagatin.hr, na Facebook stranici ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar