Search

Zanimljiva suradnja Bliss Instituta i dizajnera Roberta Severa

Zanimljiva suradnja Bliss Instituta i dizajnera Roberta Severa

Noviteti s poznate zagrebačke beauty adrese


Image: PR

Zagrebački Bliss Institut, jedini Decléor i Carita institut u Hrvatskoj i regiji, u proljeće je zakoračio novom kreativnom suradnjom s hrvatskim dizajnerom Robertom Severom, a kojom se predstavljaju brojni noviteti iz kozmetičke industrije

Riječ je o novitetima renomiranih Carita i Decléor kozmetičkih brendova, koje je, zajedno sa svojim ambasadorima Ksenijom Pajić, Marijom Škaričić, Ivom Mihalić, Anom Maras, Olgom Pakalović i Duškom Modrinićem, predstavila Jasminka Herceg, vlasnica Bliss instituta.

Dodavši notu glamuroznosti, jedinstveni doprinos dali su i poznati vizažist Saša Joković te spretne ruke tima frizerskog salona Kuća četki, a koji su se zajedno pobrinuli za besprijekoran izgled svih sudionika kreativne kampanje. Zajedničkim predstavljanjem vrhunskih Carita i Decléor proizvoda do izražaja dolaze pozitivan duh i energija kojom odišu Jasminka Herceg i Robert Sever, stilist ove beauty kampanje te ambasadori Bliss instituta. Ono što je zajedničko dizajneru Robertu Severu i stručnjakinji za njegu lica i tijela Jasminki Herceg, svakako je kontinuirano istraživanje potreba suvremenih žena te želja da se na te potrebe odgovori i ženama pomogne da zablistaju u svom punom sjaju, koju su savršeno utjelovili neki od najpoznatijih hrvatskih glumaca na impresivnim fotografijama.

Zanimljiva suradnja Bliss Instituta i dizajnera Roberta Severa (фото 1)

Zanimljiva suradnja Bliss Instituta i dizajnera Roberta Severa (фото 2)
Zahvaljujući bogatom iskustvu, izuzetnim kozmetičkim tretmanima i vrhunskoj, profesionalnoj kozmetici, dostupnoj od ove godine u zagrebačkom Bliss institutu, zlatne ruke Bliss tima još uspješnije tretiraju sve neravnoteže i problematiku kože Lisse supreme, Lift Firming i Trio of gold anti-aging tretmanima za lice, a čiji širok spektar djelovanja tretmana podrazumijeva prevenciju nastajanja bora, korekciju već postojećih nepravilnosti stimulacijom proizvodnje hijaluronske kiseline, te učvršćivanje i hidrataciju kože. Tako Jasminka Herceg u sklopu kampanje predstavlja Lisse supreme, dok glumica Marija Škaričić i na fotografijama preporučuje Lift firming, poznatiji kao nekirurški lifting tretman za lice glasovitog Carita brenda, a Ksenija Pajić luksuzni global anti-aging tretman Trio of gold.

Zanimljiva suradnja Bliss Instituta i dizajnera Roberta Severa (фото 3)


Kod noviteta za njegu tijela svakako se ističu inovativni Carita "L.E.D. Slimming and Firming" tretmani s inovativnim serumima te Cinetic L.E.D. lampom i Metalic Gloves aplikacijom koja pokazuje izvanredne rezultate u redukciji masnih stanica i učvršćivanju kritičnih zona na našem tijelu. Dobra je vijest da je tretman potpuno bezbolan, a rezultati odmah vidljivi i dugotrajni. Svoje oduševljenje tretmanom nije sakrila ni poznata glumica Ksenija Pajić, koja sama za sebe kaže da je pobornik prirodne ljepote.

Zanimljiva suradnja Bliss Instituta i dizajnera Roberta Severa (фото 4)
Inače, Carita brend u svijetu glamura predstavlja pojam za profinjenost i sofisticiranost, kako u suptilnim teksturama svojih proizvoda, tako i u jedinstvenom konceptu rada, a njegova posebnost leži prije svega u različitosti i originalnosti vlastitog koncepta ljepote. O posebnosti ovog visoko selektivnog Carita brenda govori i njegova duga tradicija koja seže još u četrdesete godine prošlog stoljeća, a od njegova osnutka do danas postao je jednim od pet vodećih, svjetskih kozmetičkih brendova u anti-aging njezi kože, sa čime se slažu i njezine Bliss ambasadorice Jasminka Herceg, Marija Škaričić i Ksenija Pajić.

Zanimljiva suradnja Bliss Instituta i dizajnera Roberta Severa (фото 5)
Također, zahvaljujući vodećoj hrvatskoj stručnjakinji na području kozmetike Jasminki Herceg, u samom srcu Zagreba u Bliss institutu moguće je pronaći i vrhunske Decléor proizvode koji više nisu rezervirani samo za najprestižnije svjetske centre ljepote poput Pariza, Rima, Londona i New Yorka, a u blagodatima upravo ovih proizvoda i tretmana svakodnevno uživaju i Iva Mihalić, Ana Maras, Olga Pakalović i Duško Modrinić koji ih predstavljaju u novoj proljetnoj Bliss kampanji.

Zanimljiva suradnja Bliss Instituta i dizajnera Roberta Severa (фото 6)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više