Traži

Zašto vam u životu treba aronija?

Zašto vam u životu treba aronija?

Znaju Čaj & ekipa


Fotografija: Hrvoje Zalukar

Ove subote, 30. siječnja, u simpatičnom prostoru zagrebačke trgovine Čaj & ekipa u Vlaškoj 117 moći ćete degustirati zdrave proizvode od aronije...

Otvorena prošle godine, trgovina Čaj & ekipa mjesto je gdje ćete pronaći velik izbor zdravih čajeva, kave, organskih i zdravih grickalica, a u ponudi su i zdravi proizvodi od aronije. Ove subote ćete ih moći degustirati od 12 do 14 sati, a ako odlučite, i kupiti. Aronija na police trgovina dolazi u nekoliko oblika i  jako godi vašem zdravlju. 

Voćni sok od aronije je 100 % matični sok dobiven prešanjem bobica aronije. U voćni sok se ne dodaju tvari poput šećera, stabilizatora ni konzervansa, a ne dodaje se čak ni voda. Sušene bobice aronije dobivaju se klasičnim postupkom sušenja koji je unaprijeđen procesom dehidracije kako bi se odstranio višak vlage. Važno je spomenuti da se ni tijekom i nakon sušenja voće ne tretira šećerima, stabilizatorima ili konzervansima. Voćni čajevi od aronije nastali su sušenjem i mljevenjem komine nakon prešanja soka, a možete birati između 100% aronija čaja ili mješavine aronije s drugim bobičastim voćem ili aromatičnim biljem. Prah od aronije idealan je dodatak za shakeove, muesli, tijesta, kolače, umake, slatka i slana jela.

Sve vas ovo čeka na adresi Vlaška 117, a vi odlučite što ćete sa sobom ponijeti kući!

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više