Search

Zavirite u novi Kozmo beauty katalog

Zavirite u novi Kozmo beauty katalog

Kozmo prijedlozi za siječanj 2014.

Tekst: BURO.


Kozmo

Zavirili smo u novi Beauty by Kozmo katalog za siječanj gdje smo pronašli puno zanimljivih sitnica. Izdvojili smo za vas neke od njih!

Ženski noviteti među parfemima

Gucci Guilty Black, edt 30 ml

Kozmo

Intenzivan orijentalno-cvjetni miris u kojem crvena boja predstavlja modernu senzualnost i vatrenost. Miris privlači pažnju bogatim uvodom od crvenog voća i rozog papra. Srednje note kombiniraju sočnost maline i breskve, popraćene ženstvenošću jorgovana i ljubičice. Pačuli, kao temelj Gucci mirisa, izaziva čežnju koja je nadopunjena ženstvenošću ambre. Život je uzbudljiv i treba ga živjeti punim plućima zato udovoljite svojim željama

Stara cijena: 499,99 kn, nova cijena: 349,99 kn

Thierry Mugler Angel, edt 40 ml

Zavirite u novi Kozmo beauty katalog (фото 1)

Angel je miris koji je pokrenuo revoluciju u industriji parfema. Prvi parfem razvijen bez ijedne cvjetne note. Umjesto njih,  Mugler je koristio  čokoladnu  bazu s elementima pačulija i šećerne vune.  Pored  toga, korištene  su  i  note  bergamota, vanilije, voća, strasti, breskve i karamela. "Uvijek sam htio napraviti parfem koji će imati istu rezonanciju za sve, nešto poput nježnosti ili djetinjstva i htio sam da to bude ovakav senzualan kontakt s ovim parfemom da bi gotovo pojeli osobu koju volite." na ovaj način je Thierry Mugler opisao Angel.

Stara cijena: 549,99 kn, nova cijena: 399,99 kn

Muški noviteti među parfemima

Armani Code Sport

Zavirite u novi Kozmo beauty katalog (фото 2)

Ovaj parfem isijava svježinom, uzbuđenjem, adrenalinom i zavodljivošću u isto vrijeme, zahvaljujući svojoj aromatično-drvenoj kompoziciji. Parfem osvježava notama limuna, mandarine i tri vrste mente, a opija sivim amberom, đumbirom i vetiverom. Ovaj miris otvara novo poglavlje u priči zavođenja. Inspiriran urbanom senzualnošću, ovo je miris koji oslobađa muški duh i dušu, njegove inspiracije i težnje, snove i želje.

Stara cijena:  469,99 kn, nova cijena: 349,99 kn

Pogledajte u galeriji čemu još nismo mogli odoljeti!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više