Search

Zbog ovih proizvoda odmah ćete postati ekološki osviješteni

Zbog ovih proizvoda odmah ćete postati ekološki osviješteni

Stop the Water While Using Me


Büro 24/7 voli otkrivati nove proizvode, osobito kada se radi o onim ekološki osviještenima

Jedan od takvih zanimljiv je brend Stop the Water While Using Me koji nas je na prvu privukao zbog svoje ambalaže i vrlo jasne poruke koja poziva kupce da pripaze na potrošnju vode. Vjerojatno se i sami često nađete u situaciji kada se tuširate ili perete zube da dopuštate da voda iz slavine nastavi curiti. Uz Stop the Water While Using Me sigurno ćete imati dobar podsjetnik nadohvat ruke koji će vas natjerati da sljedeći put razmislite i učinite nešto dobro za očuvanje Zemlje.

Stop the water while using me

Ovaj njemački brend osnovan je s filozofijom koja se temelji na zaštiti i očuvanju pitke vode te su tako svojom ambalažom odlučili u kupaonicama svojih korisnika uvijek podsjećati na ovu važnu činjenicu. Svi njihovi proizvodi su bez umjetnih mirisa, silikona, parafina, boja ili dodataka. Nisu testirani na životinjama i proizvedeni su potpuno na prirodnoj bazi, a osobito su prigodni za osjetljivu kožu i kožu sklonu alergijskim reakcijama.

Stop the water while using me

Najbolja vijest je ta što je dostupan i kod nas - u novootvorenom studiju poznate hrvatske produkt dizajnerice Ane Tevšić. '-Love, Ana' studio, Dežmanova 4, postao je distributer ove prekrasne kozmetike, a uskoro stiže nova pošiljka s gelovima i šamponima za tuširanje, te balzamima za usne. 

Stop the water while using me

Related articles

Buro 24/7 Selection

više