Search

Zima je lakša uz Nivea klasike

Zima je lakša uz Nivea klasike

Nivea krema, Nivea Creme Care Gel, Labello Classic Care...

Tekst: BURO.


Da bi i vaša koža uživala u zimi jednako koliko i vi morate joj posvetiti posebnu pažnju. Niske temperature, topao i suh zrak te hladan vjetar mogu je oštetiti

Za bezbrižno uživanje u zimskim radostima najbolje se prepustiti poznatim Nivea klasicima koji već godinama uspješno štite i njeguju kožu. Jedan od njih je pravi bezvremenski proizvod, snježno-bijela krema u dobro poznatoj plavoj kutijici koja je ime dobila upravo po svojoj sličnosti sa snijegom. Nivea krema već desetljećima uspješno njeguje generacije, a njeni jedinstveni hidratantni sastojci koži pružaju prijeko potrebnu njegu u hladnim, zimskim mjesecima kada je koža posebno osjetljiva. 

nivea

Još jedna prijetnja za kožu zimi krije se u našim kupaonicama. Naime, zimi svi uživamo u dugom tuširanju toplom vodom. To će nas ugrijati, ali nažalost i isušiti kožu. Kako bismo kožu što više hidratizirali i nahranili treba odabrati kremasti gel za tuširanje koji njeguje suhu kožu. Nivea Creme Care gel za tuširanje najbolji je odabir za žene. Njegova neponovljiva formula nastala na temelju pažljivo odabranih sastojaka originalne kreme Nivea s kojom dijeli ista njegujuća ulja i jedinstven, prepoznatljiv miris jednostavno oduševljava. Muškarce koji vole biti originalni sigurno će primamiti Nivea Original Care gel za tuširanje sa savršeno njegujućom formulom, s aloe verom koja uspješno štiti kožu od isušivanja. 

Njega tijela nakon tuširanja posebno je važna - pogotovo u zimsko doba. Onima koji su stalno u nekoj žurbi ili jednostavno ne vole trošiti mnogo vremena na njegu tijela preporučuje se korištenje Nivea In-Shower mlijeka za tijelo koje oduševljava svojom praktičnom uporabom. Nakon nanošenja i ispiranja Creme Care gela za tuširanje samo nanesete In-Shower mlijeko za tijelo na još mokru kožu koja će brzo upiti njegovu njegujuću formulu s uljem badema koje štiti kožu od isušivanja. Zatim ga isperete, obrišete se ručnikom i to je to - spremni ste za izlazak!

Tu je i Q10 Energy mlijeko za učvršćivanje kože, Nivea Q10 plus dnevna krema protiv bora sa zaštitnim faktorom SPF 15 koja hidratizira kožu lica i vidljivo smanjuje bore te naravno - Labello Classic Care.

I koža muškaraca zimi se suočava s problemima. To se posebno odnosi na kožu lica koja je osim hladnoći i vjetru izložena i stalnom stresu brijanja. Kako bi izbjegli neželjene iritacije i bezbrižno uživali u mnogobrojnim zimskim aktivnostima i sportovima najbolje je koristiti pravi muški klasik - Nivea Men Sensitive balzam za njegu osjetljive kože koja uspješno smanjuje neželjeno crvenilo i suhoću kože. Sve proizvode pronađite u galeriji.

više