Search

Znamo gdje se krije mala make up oaza u kojoj možete zasjati u trenu!

Znamo gdje se krije mala make up oaza u kojoj možete zasjati u trenu!

Jeste li već posjetili Glitter Bar?

Tekst: D.D.


Image: Promo

Izašli ste iz ureda i putem do doma dobili neočekivan poziv za piće u gradu? Ako ste poput nas i rijetko se šminkate za posao, ali vas muči i to da se neuređeni uputite u izlazak, ili ste možda zaboravili kozmetičku torbicu, obavezna postaja neka vam budu adventske kućice na Europskom trgu jer se unutar jedne od njih krije prava mala make up oaza. Riječ je o Glitter Baru, opremljenom u potpunosti s proizvodima brenda MAC, u kojem u roku od pet minuta možete postati najsvjetlija zvijezda Adventa.

Znamo gdje se krije mala make up oaza u kojoj možete zasjati u trenu! (фото 1)

Radno vrijeme ovog jedinstvenog koncepta, nakon kojeg našminkani možete posjećivati i ostale kućice na EU Adventu, je četvrtkom od 17 do 21 sati te petkom od 18 do 22 sata. Ako, pak, nikako ne stignete do Glitter Bara u navedenim terminima, i u prodavaonicama brenda MAC nude se usluge šminkanja. Naime, na lokacijama diljem Hrvatske može vas našminkati profesionalni make up artist, a šminkanje se plaća isključivo u proizvodima.

Znamo gdje se krije mala make up oaza u kojoj možete zasjati u trenu! (фото 2)

Dakle, ako se odlučite za brzinski make up, u trajanju od svega 30 minuta, za vrijeme kojih će vizažist oblikovati i urediti obrve te nadograditi postojeći make up, čija cijena iznosi 300 kuna, to znači da ćete kupiti dva proizvoda brenda, poput ruža i olovke za usne. Isto vrijedi i za usluge šminkanja u trajanju od jednog sata - usluga je to koja je idealna ako se pripremate za neki blagdanski domjenak, event ili party, jer dobivate full make up uslugu, od trepavica do usana. Ako se pripremate za neku važnu prigodu ili, ste pak, zainteresirani za bridal make up look, u MAC prodavaonice možete se uputiti na konzultacije, kako biste uz pomoć profesionalaca osmislili željeni look te rezervirati svoj termin.

Znamo gdje se krije mala make up oaza u kojoj možete zasjati u trenu! (фото 3)

Za razliku od MAC Glitter Bara u kojem se samo morate pojaviti, u MAC prodavaonicama termini za šminkanje moraju se rezervirati, a dodatne informacije o uslugama možete doznati u dućanima u Zagrebu (Ilica 7 i Arena Centar) i Splitu (Morpurgova poljana) ili na službenim Instagram profilima dućana - @mac.arenazagreb, @mac.ilica i @mac.split.

Znamo gdje se krije mala make up oaza u kojoj možete zasjati u trenu! (фото 4)

Leave a comment

više