Traži

Znate li što je \"zlatni standard\" obnove kose?

Znate li što je "zlatni standard" obnove kose?

L’Oreal Serie Expert Absolut Repair

Tekst: BURO.


Fotografija: PR,
Pinterest

Jeste li čuli za zlato u beauty tretmanima i izvanredne koristi zlatnih maski i ostalih zlatnih proizvoda za kožu? Onda možete zamisliti i profesionalnu zlatnu liniju za njegu kose koja trenutno obnavlja Vašu oštećenu kosu i čini je da izgleda sjajnije i mekšom na dodir. Ovo je renovirana Absolut Repair linija L’Oreal Professionnela – najbolja i najpopularnija Serie Expert linija za njegu kose - sada je još raskošnija i postavlja zlatni standard profesionalne obnove za kosu. Renovirana linija predstavlja novu inovativnu tehnologiju koja spaja trenutno obnavljanje oštećene kose s laganim osjećajem. Formula je, spomenimo, obogaćena ekstraktom zlatne kvinoje i pšeničnog proteina.

Šampon

Trenutno čisti oštećenu kosu, kosa je trenutno transformirana, mekana i sjajna i lagana na dodir.

Upotreba: nanesite podjednako na mokru kosu. Zapjenite. Temeljito isperite. Zatim koristite Absolut Repair njegu ili Absolut Repair masku. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite.

Regenerator

Intenzivno obnavljanje bez otežavanja. Površina kose je trenutno obnovljena, a kosa je otpornija, mekša i sjajnija.

Upotreba: Nakon pranja kose Absolut Repair šamponom, nanesite podjednako na, šamponom opranu i ručnikom osušenu, kosu. Pročešljajte. Temeljito isperite. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite.

Maska

Površina kose je trenutno obnovljena, mekana i sjajna. Proizvod je savršen za srednje debelu do debelu kosu.

Koristite nakon upotrebe Absolut Repair šampona, nanesite na ručnikom osušenu kosu. Ostavite tri do pet minuta. Temeljito isperite. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite.

 

Zlatna maska

Ovaj usavršivač nove generacije dolazi u kremasto-gelastoj zlatnoj teksturi. Površinu kose ostavlja obnovljenom, mekanom i sjajnom. Pogodna je za sve tipove kose i ne zadržava se na vlaknu kose. Koristite nakon upotrebe Absolut Repair šampona, nanesite na ručnikom osušenu kosu. Ostavite tri do pet minuta. Temeljito isperite. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite.

10 u 1 sprej

Usavršavajući višenamjenski (zaštita od topline, manje ispucanih vrhova, glatkoća, lakše češljanje, hranjenje, lako sušenje, ...) sprej za ošećenu kosu s ekstraktom zlatne kvinoje i pšeničnog proteina.

Nasprejajte na šamponom opranu i ručnikom osušenu kosu. Stilizirajte. Ne ispirite. Izbjegavajte sprejanje na iziritiranu kožu i oči. U slučaju dodira s očima, odmah ih temeljito isperite.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar