Search

Znate li za Alavi hrvatsku organsku kozmetiku?

Znate li za Alavi hrvatsku organsku kozmetiku?

Najbolje od prirode


Image: PR

Organska kozmetika već je dugo poželjna i tražena i na našem tržištu te se sve više žena odlučuje upravo za provjerene proizvode koji naglasak stavljaju na - prirodno

Zdravlje naše kože dolazi iznutra, a odmah poslije toga izvana. Sve se više razvija svijest o zdravoj prehrani i pomno biranim namirnicama koje unosimo u naš organizam. Sukladno tome razvija se osjećaj naspram prirodnih i organskih sastojaka koje tražimo i u beauty svijetu. Na tržištu trenutno možete pronaći veliku ponudu koja naglasak stavlja upravo na organsku proizvodnju, a ako još uvijek niste čuli za organsku kozmetiku Alavi, sada je pravo vrijeme za to. Priča ovog brenda ne počinje s proizvodom, već s vizijom da koristi najučinkovitiju prirodu na svijetu te je inspirirana ženama koje ne žele raditi kompromis između zdravlja i ljepote. Osim što su svi njihovi proizvodi certificirani visokim standardom organske kvalitete, u njih su utkane pomno odabrane sirovine iz cijelog svijeta. Ulja jojobe, badema, baobaba, tamanua, indijske smokve, maline, ljubičastog čička, kukui ulja, maslaca manga, samo su neki od sastojaka koje možete pronaći u Alavi proizvodima za njegu lica i tijela. 

Znate li za Alavi hrvatsku organsku kozmetiku? (фото 1)

"Nikada ne radimo kompromis kada je u pitanju kvaliteta sirovina i finalnog proizvoda. Svi naši napori usmjereni su k osiguranju da je svaka Alavi bočica istinsko remek-djelo veličanstvene prirode." poručuju iz brenda Alavi.

Ponuda njihovih proizvoda dijeli se na liniju za lice i liniju za tijelo. U kolekciji za lice možete pronaći ugodno baršunasto ulje za skidanje šminke Flora Divina, hidratantnu kremu koja intenzivno hrani kožu te Recovery kremu koja regenerira kožu i daje joj blistav prirodan izgled. Također, tu je i noćna krema Flora Majestica koje će otkriti mladenački sjaj te serum koji je postao neizostavan proizvod beauty rutine svake žene. Radiant serum otkriva vrhunski anti-age luksuz koji će kožu učiniti blistavom i mladolikom. Pored kolekcije za lice, tu je super bogata krema za ruke te mnogim damama omiljena krema za brzo tamnjenje. Svakako treba naglasiti da su svi proizvodi bogati blagotvornim sastojcima kao što su kakao maslac, hijaluronska kiselina, macerat kantariona, ulje jojobe i mnogih drugih. Alavi kozmetiku možete pronaći na službenoj web stranici i odabrati proizvod idealan za vaše potrebe i uvjeriti se u čaroliju prirodne ljepote. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više