Search

Znate li za novi tretman pomlađivanja Renew Lift?

Znate li za novi tretman pomlađivanja Renew Lift?

U Poliklinici Bagatin

Urednik: A.P.


Image: Bagatin Press

Nagli tehnološki skok koji je doživio ultrazvuk u proteklih 10 godina, rezultirao je stvaranjem nove metode koja je uzdrmala svijet estetike

U korak sa svjetskim trendovima, i u Poliklinici Bagatin napravili u sljedeći korak. Sada se može postići i ono što se prije moglo samo kirurškim zahvatom. Najnoviji uređaj za lifting lica na hrvatskom tržištu - Renew lift omogućuje nekirurško zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata, dekoltea i tijela s gotovo jednakim rezultatima kakvi se dobivaju kirurškim zahvatom. Ovaj hrvatski proizvod razvijao je tim od gotovo 30 domaćih i stranih stručnjaka - radiologa, inženjera, liječnika, strojara, dizajnera, pune dvije godine. Dug i temeljit pristup istraživanju i razvoju čini ovaj uređaj, zajedno s protokolom izvođenja tretmana, jedinstvenim na hrvatskom tržištu. Dobrobiti ultrazvuka uvidjeli su već mnogi stručnjaci s područja anti-ageinga diljem svijeta koji njime postižu fascinantne rezultate. Naime, po prvi put se na prirodan način može tretirati SMAS tkivo, odnosno treći sloj tkiva lica koji ovija mišiće zadužene za ekspresiju lica.

renew


Dugotrajni i postojani rezultati

Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (HIFU) kontrolirano se zagrijava tkivo na određenoj dubini unutar vaše kože gdje dolazi do pokretanja regeneracijskog procesa. Prvi rezultati kod većine klijenata uočavaju se neposredno nakon tretmana, a rezultat je vidljiv do tri mjeseca od tretmana. Velika je prednost ovog tretmana što mu rezultati traju od jedne do dvije godine (ovisno o problematici koja se tretira), a u većini je slučajeva dovoljan samo jedan tretman.

• Potpuna eliminacija bora na čelu
• Podizanje obrva za 3 - 4 mm
• Popravljanje i učvršćivanje podočnjaka te proširenih pora
• Podizanje obraza
• Ublažavanje i/ili potpuna eliminacija nazolabijalnih bora
• Zatezanje vrata
• Zatezanje i eliminiranje podbratka
• Zatezanje dekoltea

U Poliklinici Bagatin tretman izvode vrhunski liječnici, dermatolozi i kirurzi s odličnim poznavanjem anatomije lica koja je iznimno potrebna.

renew

Cjelovit i individualan pristup svakom klijentu

Danas su neinvazivne opcije pomlađivanja raznolike i brojne te se nudi velik broj anti age tretmana koji zamjenjuju kirurške zahvate. U Poliklinici Bagatin bogatom paletom od preko 60 anti-age tretmana popravlja se tekstura, tonus i elastičnost kože, stimuliraju se stanični mehanizmi odgovorni za obnovu tkiva, smanjuju se pore, reducira se hiperpigmentaciju, brišu se bore.

Kao veliki zagovornici cjelovitog pristupa, u Poliklinici Bagatin gotovo uvijek koriste kombinaciju tretmana iz njihove bogate ponude. Jer samo uz različite tehnologije i pristupe njezi kože lica, stvara se idealan program te se tako postižu najbolji i, još važnije, dugotrajni rezultati. Stoga je preporuka prije svakog tretmana napraviti VISIA profesionalnu analiza kože lica, kojom se dobiva detaljan uvid u stanje i problematiku vaše kože. Najmodernija tehnologija omogućuje definiranje idealne kombinacije tretmana za svakog pojedinog klijenta.

bagatin

Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici www.poliklinikabagatin.hr/i na Facebook stranici www.facebook.com/bagatinclinic/ ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.

više