Search

Znate li zahvaljujući čemu Isabella Rossellini i u 65.godini izgleda fantastično?

Znate li zahvaljujući čemu Isabella Rossellini i u 65.godini izgleda fantastično?

Osnovna njega kože i pozitivno razmišljanje


Image: buro247.ua

Poznata glumica koja je nedavno postala zaštitno lice kozmetičke kuće Lancôme, otkrila je kako izgledati mlado i lijepo i u 65. godini života

Isabella Rossellini, koja je nedavno ponovno postala lice francuske marke Lancôme (glumica koja je već 1982. godine glumila u reklamnim kampanjama branda), otvorila se  američkom Vogueu o svojim stavovima prema dobi i samozadovoljstvu. "Koristim hidratantnu kremu još od mlađih godina doba", kaže Rossellini, " a sada imam još i kremu za oči, kremu za lice i kremu sa zaštitnim faktorom protiv štetnog sunčevog zračenja. Zimi, kada su tmurni dani, često zaboravljam kremu za sunčanje, ali sad ju stavljam religiozno." Glumica ne posjećuje kozmetičara niti se podvrgava postupcima pomlađivanja i ne prakticira botox - što je njezin svjestan izbor. "Rođena sam s deformiranom kralježnicom i doživjela sam nekoliko neugodnih i bolnih operacija", kaže ona. "Pomisao na povratak u bolnicu za drugu operaciju me plaši."Znate li zahvaljujući čemu Isabella Rossellini i u 65.godini izgleda fantastično? (фото 1)

Umjesto toga, Rossellini više voli prirodno i lijepo stari, poput glumica Anna Magnani ili Simon Signoret, koje navodi kao uzore. "Drago mi je što nas marke više ne uvjeravaju da žena treba izgledati mlado",  naglašava glumica kako se komunikacija kozmetičkih tvrtki razvila u odnosu s klijentima i više ne nameće nerealne ideale koje rijetko koja žene može zadovoljiti. A i ne treba. "Rođena sam optimistična, što ne znači da se gledam u ogledalo i umjetno uvjeravam da je sve normalno. Naravno, kad promatram svoj odraz, vidim svoj sredovječni vrat i to me izluđuje. Ne pokušavam ugušiti svoj unutarnji glas, nego samo pokušavam pronaći pozitivne činjenice: nakon svega, ruž me još uvijek ukrašava! "- Pozitivno razmišljanje igra važnu ulogu u tome kako Isabella Rossellini percipira njezino starenje i zato smatra da godine "podnosi" tako dobro. U svakom slučaju ova prekrasna glumica i danas izgleda jednako dobro, kao i u svojoj mladosti i podsjeća nas kako svoje lice moramo paziti, ali i poštovati te graciozno prihvatiti svaki njegov razvojni stadij.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više