Search

Zvijezda serije \"Stranger Things\" kreće u pohod na beauty svijet

Zvijezda serije "Stranger Things" kreće u pohod na beauty svijet

Uzbudljive novosti mlade glumice!

Tekst: F.Š.


Image: Instagram

Zvijezda serije "Stranger Things", Millie Bobby Brown, svoje je obožavatelje iznenadila novim projektom, a iako je većina automatski pomislila da je riječ o uzbudljivim novostima iz svijeta filma, riječ je o sasvim drugom projektu. Glumica koja ima svega 15 godina odlučila je pokrenuti vlastitu beauty liniju koja će se zvati "Florence by Mills", u čast njezinoj prabaki Florence.

"Vrlo sam odlučna. Čim donesem odluku, to je to i nitko me ne može odgovoriti. Svaka odluka koju sam donijela vezano za ovu liniju donesena je unutar dvije ili tri sekunde", objasnila je glumica koja je priznala i kako je liniju pripremala čak dvije godine.

Zvijezda serije "Stranger Things" kreće u pohod na beauty svijet (фото 1)

Linija je namijenjena tinejdžerima, odnosno pripadnicima generacije Z u koju spada i ona sama, a cijene proizvoda će se kretati između 10 i 34 dolara. Liniju je certificirala Udruga za zaštitu životinja PETA, a svi su proizvodi isključivo veganski. Uz to, Millie planira dio zarade donirati dobrotvornoj organizaciji "Olivia Hope Foundation" osnovanoj u čast glumičinoj preminuloj prijateljici, Oliviji Hope LoRusso. Linija službeno izlazi 26. kolovoza, a obuhvaćat će make up proizvode poput sjenila, sjajila za usne i korektora, kao i proizvode za njegu kože poput maski za piling lica. "Florence by Mills" namijenjena je tretiranju mlade kože proizvodima "Zero Chill Face Mist", "Swimming Under the Eye Gel Pads" ili "Like a Light Skin Tint", a glumica je na svom Instagram profilu objavila i kratki video koji vam pruža mali sneak peak u čitavu liniju.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više