Search

Ekskluzivno za Büro 24/7: Severina Vučković i Nenad Sovilj

Ekskluzivno za Büro 24/7: Severina Vučković i Nenad Sovilj

Severina u parfumeriji Institut Parfumeur Flores razgledala novu kolekciju Nenada Sovilja


Nedavno smo vam ekskluzivno otkrili vijest kako je limitirana kolekcija medaljona poznatog hrvatskog dizajnera nakita Nenada Sovilja dostupna u jedinstvenoj niche parfumeriji Institut Parfumeur Flores te kako će Nenad, u ovom poznatom i uistinu jedinstvenom prostoru u Zagrebu, predstaviti i svoju novu ljetnu kolekciju, što se i odvilo jučer u pravom slavljeničkom i rođendanskom ozračju. Ukoliko niste već znali, jedna od njegovih najvećih obožavateljica, koja je Sovilj nakit prepoznala još prije osam godina, najveća je zvijezda naše glazbene scene - Severina Vučković. U opuštenoj atmosferi divne terase Instituta Parfumeur Flores, Severina je tako prva razgledala nove modele, a Büro 24/7 danas vam donosi ekskluzivni blic intervju o njezinoj ljubavi prema nakitu, nedavno održanoj turneji te ljetnim planovima poznate pjevačice.

Ekskluzivno za Büro 24/7: Severina Vučković i Nenad Sovilj (фото 1)

Poznato je kako ste jedna od najvećih obožavateljica rada Nenada Sovilja od samog početka. Kako je počela ta ljubav i čime Vas je osvojio?

U jednom dućanu gdje je Nenad izlagao svoje radove odmah sam prepoznala da je drugačiji – mislim da je Nenad jedan od rijetkih naših dizajnera u svijetu nakita, koji je tako idealno spojio kvalitetu i dobar dizajn. Rado ga nosim i volim imati uz mnoge kombinacije.

Volite li nositi nakit u svakodnevnom životu ili ipak samo u posebnim prilikama? Kakav tip nakita preferirate, jeste li sentimentalno vezani uz neke?

Uvijek volim nositi tanke narukvice, one su nekako stalne. Ali volim primjerice i tanke lančiće s onim malim privjescima i uz neki od nakita jesam sentimentalno vezana. Rekla bih da sam više tip za narukvice nego ogrlice. Makar ako već nosim ogrlicu onda ona mora biti jako velika ili opet mala i diskretna – ne volim ništa između. Opet ovisi o periodu života... Recimo jako rijetko nosim naušnice, ali ipak ih imam mnogo.

Ekskluzivno za Büro 24/7: Severina Vučković i Nenad Sovilj (фото 2)

Postoji li možda Vama najdraži komad s Nenadovim potpisom?

Postoji, jedna prekrasna narukvica od koralja koju rado nosim i već sam ju spremila u torbicu za ovo ljeto!

Koji komad si priželjkujete iz ove nove kolekcije?

Predivna mi je cijela nova kolekcija, već sam si odabrala jednu dugu žutu ogrlicu u kombinaciji s ljubičastom bojom. Ma stvarno su svi komadi osobiti!

Ekskluzivno za Büro 24/7: Severina Vučković i Nenad Sovilj (фото 3)

Vaša turneja uistinu je oduševila i ispunila sva očekivanja obožavatelja te primila samo najbolje kritike. Kako ste Vi zadovoljni? Koji Vam je najdraži trenutak koji ćete zauvijek pamtiti?

Najdraži trenutak trajao je dva sata i zove se Zagreb.

Koji su Vam planovi za ovo ljeto?

Kupanje, posao, kupanje, posao - sve na našoj obali. Ipak je naša najljepša!

Čini se kako živite najljepši period života... Što biste rekli koja je tajna životnog zadovoljstva?

Mislim da čovjek treba raditi ono što voli, biti sa ljudima koje voli i s njima provoditi vrijeme. Bez obzira što vam se dogodilo u životu treba stvari okrenuti na šalu jer imamo jako malo dana do kraja, a nismo toga ni svjesni. 

Razgovarala: Tina Bačić
Foto: Goran Matijašec 

Leave a comment

više