Search

Bruketa&Žinić predstavili Brokulu&Ž

Bruketa&Žinić predstavili Brokulu&Ž

Poznati dvojac predstavio svoj eko-brend odjeće i donjeg rublja


Bruketa&Žinić danas su predstavili novi vlastiti brend odjeće Brokula&Ž koji je dostupan na adresi Teslina 9 u njihovom dućanu gdje, osim kupnje proizvoda, možete prelistati dizajnerske časopise, popiti organski sok od jabuke, te čaj ili kavu s fair trade certifikatom. „Kod Brokule&Ž sve bitno dolazi iznutra!" rekao je Davor Bruketa, a njihove ostale poruke nalaze se na unutarnjoj strani svakog dizajnerskog komada ovog poznatog dvojca. “Cijeli život pakiramo i reklamiramo proizvode. Napraviti vlastiti proizvod bio je za nas novi izazov u kojem smo se prvenstveno posvetili kvaliteti materijala i izrade.″

bruketaizinic

Nikola Žinić, Davor Bruketa i Zoran Šainović

Riječ je o ekološkom proizvodu napravljenom od prirodno uzgojenih i organskih sirovina koje čuvaju okoliš, organskog pamuka i celuloze, a kolekciju čine majice i donje rublje za muškarce i žene koje su nastale u suradnji s tvrtkom Lacuna. "Odlučili smo napraviti proizvode kakve i sami volimo nositi. Htjeli smo napraviti nešto lijepo, ekološko, udobno i trajno, a po prihvatljivoj cijeni." izjavio je Nikola Žinić.

Osim na atraktivnoj adresi u centru grada uskoro kreće i web shop na kojem će kupci moći sami kreirati svoje poruke, a iako kolekciju za sada čini donje rublje i majice, najavljen je daljnji razvoj brenda.

bruketaizinic

Nikolina Steković

bruketaizinic

Ida Prester

bruketaizinic

Ivan Šarić

Bruketa&Žinić predstavili Brokulu&Ž (фото 1)

Nevena Rendeli

bruketaizinic

Marijo Franić i Mario Vurdelja

Bruketa&Žinić predstavili Brokulu&Ž (фото 2)

Kristina Jakovac

bruketaizinic

Lukas Nola

Bruketa&Žinić predstavili Brokulu&Ž (фото 3)

Ljupka Tanevska i Dino Bonačić

bruketaizinic

bruketaizinic

bruketaizinic

bruketaizinic

bruketaizinic

Tekst: T.B.
Foto: buro247.hr press 

Leave a comment

više