Traži

Luksuz na obalama Jadrana

Crnogorsko primorje kao epicentar luksuza i stila

Tekst: BURO.


Fotografija: PR

Goga Grubješić, Aleksandar Đorđević i Katarina Radivojević

Prošlog vikenda u Budvi i Porto Montenegru po prvi je puta održana glamurozna manifestacija "24 sata Elegancije", jedinstveni lifestyle događaj koji je okupio mnoge predstavnike političke i poslovne elite, filmske zvijezde, top modele i poznate sportaše, koji su zajedno uživali u vrhunskom događaju. Organiziran u suradnji s Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, cijeli događaj bio je posvećen prelijepim klasičnim automobilima te poznatim prestižnim brendovima izuzetne kvalitete i vrhunske izrade. 

Valentino Ricci, Oliver Corlette, Aleksandar Đorđević, Matt Morley

Na terasi impresivnog Bruno Lounge bara, u jedinstvenom Hotelu Avala Resort & Villas tako je premijerno u ovom dijelu regije predstavljen Samsung S9, jedan od najluksuznijih televizora na svijetu s ultra high definition ekranom. Sjajna atmosfera nastavila se i na terasi Bruno bara, gdje je održana prezentacija poznate talijanske kuće Sciamat gdje su bili i sami Valentino i Nicola Ricci. Tom prilikom ekskluzivno su predstavljeni TAG Heuer satovi iz najnovije Masterpiece kolekcije, a uslijedila je i promocija najprestižnijih brendova talijanskog namještaja - tvrtke Lusso, lidera po pitanju sofisticiranih interijera. U sklopu svečanog otvaranja manifestacije "24 sata Elegancije" održana je i gala večera u restoranu Bruno, poznatom po finoj i kreativnoj kuhinji te raskošnim vinima.

Jelena Blečić

Subota je također prošla u znaku luksuza, skupocjenih predmeta ručne izrade i fantastičnih automobila koji su sve prisutne ostavili bez daha u trenutno jednoj od najprestižnijih destinacija nа Jadranskom moru i definitivno najatraktivnijoj marini svjetske klase u Europi - Porto Montenegro. Priređena je prava poslastica za obožavatelje klasičnih automobila - Allegri del Volante Classic Car Photo Session, u suradnji s kolekcionarskim autoklubom Allegri del Volante iz Firence, u sklopu koje su svi mogli vidjeti modele Maserati 200 iz 1956., Ferrari 250 GT TR Fantuzzi iz 1959. te Jaguar D Type iz 1957. godine.

Goga Grubješić, Filip Maksimović, Jelena Kovačić sa suprugom

U "Luxury Salonu" u Regent showcase apartmanu, s pogledom na divni Bokokotorski zaljev, odabrani gosti mogli su se upoznati s istaknutim kompanijama i brendovima kao što su Sciamat, Ducal, Clive Christian, koje inače zastupa Institut Parfumeur Flores, TAG Heuer i Urban Sea, Lotusier. Dan posvećen eleganciji zaokružen je Moët & Chandon šampanjcem u kojem su uživali mnogi uzvanici.

Odličan Quintessentially "24 sata Elegancije" party uz podršku brendova Belvedere i Tikveš održan je u fantastičnom ambijentu Purobeacha gdje su među posjetiteljima bili i proslavljeni košarkaši Dejan Bodiroga i Dragan Tarlać, glumica Katarina Radivojević koja je za ovu priliku stigla direktno iz Hollywooda, top model Jelena Ivanović, ministar održivog razvoja i turizma Crne Gore, Branimir Gvozdenović, te mnogi drugi. Quintessentially party trajao je duboko u noć i bio je odličan završetak ove manifestacije koja je, spajajući različite sfere luksuza i elegancije u jedan nezaboravan doživljaj, postala simbol prestiža u Porto Montenegru.

Dejan Bodiroga

Branimir Gvozdenović

Nicola i Valentino Ricci (Sciamat), Aleksandar Đorđević i modeli

Valentino Ricci, Goga Grubješić, Aleksandar Đorđević, Gian Paolo Casazza, Nicola Ricci

Aleksandar Đorđević

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar