Search

Najbolje odjevene dame BAFTA nagrada

Najbolje odjevene dame BAFTA nagrada

Veliki povratak Angeline Jolie

Ana Pavić


Image: Foto: Getty/Guliver

Sinoć je održana ceremonija dodjele BAFTA nagrada koju su uveličala sva važna imena filmske industrije na čelu s najpoznatijim parom današnjice Jolie-Pitt

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Sinoć je održana ceremonija dodjele BAFTA nagrada koju su uveličala sva važna imena filmske industrije na čelu s najpoznatijim parom današnjice Jolie-Pitt. Angelina Jolie je izbivala iz medija i posvetila se režiranju svog novog filmskog uratka za koji je upravo izašao prvi trailer. Na crvenom tepihu je povukla potez sličan onome iz 2001. godine kada je na dodjelu nagrada Oscar stigla u bijelom odijelu kuće Dolce & Gabbana. Ovaj put se odlučila za novo omiljeno ime - Hedija Slimanea i Saint Laurent Paris. Malo je žena koje s takvom lakoćom i seksepilom mogu nositi muške krojeve, a Angelina je sigurno jedna od njih.

Lupita Nyong'o

Lupita Nyong'o

Mjesto na listi najbolje odjevenih žena u 2014. godini sigurno čeka mladu glumicu Lupitu Nyong'o. Ova ljepotica pravi je primjer što dobar stilist može učiniti za mladu glumicu u usponu. Sa samo nekoliko pojavljivanja na crvenom tepihu stilska zvijezda je rođena, a modne kuće se natječu tko će joj poslati svoju haljinu. Sinoć je odjenula smaragdno-zelenu couture kreaciju Rafa Simonsa za Dior i isporučila bolje izdanje nego što je u posljednjih godinu dana uspjela Jennifer Lawrence, glumica kojoj Dior plaća milijune dolara da nosi njihove kreacije.

Lea Seydoux

Leá Seydoux

Francuskinje obično imaju privilegiju da su blizu "modnog oltara" te su jako povezane sa svojim dizajnerima koji se uvijek dodatno potrude da njihova glumica zablista pred svjetskom publikom. Leá Seydoux, poput svake modne zaljubljenice, voli dizajn Miuccije Prade i njezinog drugog brenda Miu Miu čiju je kreaciju odabrala i sinoć. Ponoćno-plava balska haljina s prozirnom suknjom dovoljno je zaigrana, seksepilna i smjerna za njezine godine.

Uma Thurman

Uma Thurman

Uma Thurman izgleda najbolje kada bira jednostavne krojeve koji naglašavaju oblik tijela. Tome je slučaj bio i sinoć kada je se pojavila u haljini Atelier Versace. Look je upotpunila sa skupocjenom dijamantnom ogrlicom i dijamantnim narukvicama. Otkako je Nicole Kidman zastranila i izgubila modni kompas, Cate Blanchett je ostala jedina eterična ljepotica svoje generacije koju je užitak gledati na crvenom tepihu. Kako je jedan modni kritičar objasnio: "Cate Blanchett lebdi crvenim tepihom kao neka modna vila koju svi zadivljeno prate pogledima". Modno nepredvidljiva i odvažna, Blanchett je odabrala haljinu kuće Alexander McQueen iz pre-fall 2014. kolekcije. Decentna satenska kreacija ukrašena je srebrnim predimenzioniranim cvjetovima koji se od bokova spuštaju duljinom haljine. Look je zaokružila s Chopard dijamantnom ogrlicom i naušnicama.

Cate Blanchett

Cate Blanchett

Related articles

Buro 24/7 Selection

više