Search

Nova humanitarna akcija

Nova humanitarna akcija "Jane - vode s porukom"

Kampanja "Jana - voda s porukom" nastavlja svoj humanitarni put po Hrvatskoj

Tekst: BURO.


Kampanja "Jana - voda s porukom" nastavlja svoj humanitarni put po Hrvatskoj! Ovoga puta uključili su se u pomoć Zagrebačkom dijabetičkom društvu u nastojanjima da se prikupi novac za kupnju inzulinskih pumpi za djecu dijabetičare.

Svjetski dan šećerne bolesti, 14. studenoga, Zagrebačko dijabetičko društvo odlučilo je obilježiti revijalnom vaterpolo utakmicom čiji je sav prihod namijenjen kupnji inzulinskih pumpi za djecu dijabetičare. DJ Baby Dooks pobrinuo se da atmosferu začini dobrom glazbom, a utakmicu su moderirali poznati komičar Zlatan Zuhrić Zuhra i voditeljica Iva Šulentić. Nikša Kušelj, Goran Karan, Darko Janeš, Leon Lučev, Mario Petreković i Damir Markovina ponosno su stali uz bok proslavljenim vaterpolistima kao što su Dubravko Šimenc, Tino Vegar, Franko Antunović, Marko Bujanović, Perica Bukić, Renato Živković, Ratko Štritof, Vito Padovan i drugi. Poseban pljesak svih gledatelja dobila je jedina žena u timu, vaterpolistica Ineska Jakopanec, koja i sama boluje od dijabetesa koji regulira pomoću inzulinske pumpe.

Nova humanitarna akcija "Jane - vode s porukom" (фото 1)

Josip Pavić

Humanitarnoj utakmici pridružila se i kampanja "Jana - voda s porukom" koja je svojim porukama inspirirala sve prisutne da učine malu stvar za veliko dobro djelo. Na stranici www.vodasporukom.com još je aktualno prikupljanje kapljica za kupnju inzulinskih pumpica i zato posjetite www.vodasporukom.com jer dobro se dobrim vraća!

Nova humanitarna akcija "Jane - vode s porukom" (фото 2)

Dubravko Šimenc

Cilj humanitarne akcije "Kap za slatke" jest senzibilizirati javnost o nužnosti uvođenja inzulinskih pumpi na redovnu listu ortopedskih pomagala Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i pomoći u prikupljanju sredstava za kupnju inzulinskih pumpi koje će se donirati referentnim centrima u Hrvatskoj za djecu dijabetičare. U te svrhe, građani mogu donirati novčana sredstva pozivom na broj 060 8085 (cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 3,75 kn/poziv, a iz mobilne mreže 5,05 kn/poziv. PDV je uključen) te na račun humanitarne akcije "Kap za slatke" koji glasi: HR53 2402006 1500030936.

Nova humanitarna akcija "Jane - vode s porukom" (фото 3)

Iva Šulentić

Nova humanitarna akcija "Jane - vode s porukom" (фото 4)

Goran Navojec

Nova humanitarna akcija "Jane - vode s porukom" (фото 5)

Damir Markovina

Nova humanitarna akcija "Jane - vode s porukom" (фото 6)

Ratko Štritof

Nova humanitarna akcija "Jane - vode s porukom" (фото 7)

Darko Janeš

Nova humanitarna akcija "Jane - vode s porukom" (фото 8)

Leon Lučev

Nova humanitarna akcija "Jane - vode s porukom" (фото 9)

Zlatan Zuhrić Zuhra

Nova humanitarna akcija "Jane - vode s porukom" (фото 10)

Nikša Kušelj i Mara Bratoš

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više