Search

Počela hrvatska kampanja u sklopu Breast Cancer Awareness

Počela hrvatska kampanja u sklopu Breast Cancer Awareness

Kupnjom proizvoda za rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka

Tekst: BURO.


Image: Foto: Matea Brkić,
Nana Nadarević

Prije samo nekoliko dana u svijetu i u Hrvatskoj započelo je obilježavanje mjeseca borbe protiv raka dojke, a u sklopu ovogodišnje kampanje pod nazivom "SVE za NJU, najbolju prijateljicu", poznata Udruga je danas u suradnji s tvrtkom Orvas Plus predstavila dva seta proizvoda čijih će 50 posto maloprodajne cijene biti donirano za rad Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka - Estée Lauder i Clinique.

Počela hrvatska kampanja u sklopu Breast Cancer Awareness (фото 1)

"Rak dojke i dalje drži neslavno prvo mjesto po broju oboljelih i umrlih žena. Želimo to promijeniti! Upravo zbog toga nam je izuzetno drago što naši partneri prepoznaju djelovanje našeg Centra za psihološku pomoć i što njima ostvarujemo dugogodišnju suradnju. Razlog zbog kojeg sve ovo i radimo su naše korisnice, žene koje svaki dan susrećete na cesti, a ni ne znate da im treba pomoć. One su naš pokretač i zato smo presretni svaki put kad vidimo da ovakvim suradnjama usrećujemo ponajprije njih", istaknula je dopredsjednica udruge "SVE za NJU!".

Time je danas u parfumeriji Douglas u centru Cvjetni pokrenuta hrvatska kampanja u sklopu Breast Cancer Awareness (BCA) koju su osmislile Estée Lauder Companies. 

Počela hrvatska kampanja u sklopu Breast Cancer Awareness (фото 2)

Udruga „SVE za NJU!" u mjesecu listopadu je pripremila još mnogo drugih događanja, a ovim putem sve vas pozivamo da nam se 5. listopada pridružite na Cvjetnom trgu od 10 sati, gdje će moći saznati više o mogućnostima zdravog života i prehrane, prevencije i borbe protiv raka dojke.

Počela hrvatska kampanja u sklopu Breast Cancer Awareness (фото 3)

Počela hrvatska kampanja u sklopu Breast Cancer Awareness (фото 4)

Lena Pleština i Tina Bačić

Počela hrvatska kampanja u sklopu Breast Cancer Awareness (фото 5)

Nana Nadarević (desno)

Počela hrvatska kampanja u sklopu Breast Cancer Awareness (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više