Search

Poznate Splićanke upoznale Mythos

Poznate Splićanke upoznale Mythos

Drogerija Kozmo predstavila prirodnu kozmetiku za njegu kose i kože

Tekst: BURO.


Image: Foto: PR

Čarobni Mythos prirodna je ljepota izravno iz stabla masline. Jedna od najomiljenijih biljaka, kraljica okusa i bogatih ljekovitih svojstava - maslina, vrhunski je prijatelj naše kože i kose. Nova, prirodna kozmetika Mythos bez parabena, mineralnih ulja i silikona idealan je lijek za umornu i problematičnu kožu i kosu, a od sada je ekskluzivno dostupna u najvećoj hrvatskoj drogeriji Kozmo. Među prvima, čari nove kozmetike isprobale su splitske ljepotice, sestre Danijela i Izabela Martinović, Ana Gruica i Iris Rajčić te brojni drugi.

Poznate Splićanke upoznale Mythos (фото 1)

 Iris Rajčić i Danijela Martinović

Širok asortiman proizvoda nudi šampone, regeneratore i maske za sve tipove kose. Za njegu kože tu su sapuni, gelovi za tuširanje, mlijeko za tijelo, maslac za tijelo, krema i piling za stopala, ulje i mlijeko za sunčanje i nakon sunčanja, te hidratantni losion za tijelo za sve tipove kože. U bogatoj ponudi ove prirodne kozmetike može se pronaći potpuni asortiman vrhunskih proizvoda pomoću kojih možete svojoj kosi i koži podariti potpuno novi, ljepši život.

Poznate Splićanke upoznale Mythos (фото 2)

Najveća hrvatska drogerija Kozmo u utorak 30. srpnja u ulici Domovinskog rata 7 u Splitu otvara treću prodavaonicu u gradu pod Marjanom. To će biti 78. prodavaonica drogerije Kozmo u Hrvatskoj.

Poznate Splićanke upoznale Mythos (фото 3)

Iris Rajčić

Poznate Splićanke upoznale Mythos (фото 4)

Danijela Martinović

Poznate Splićanke upoznale Mythos (фото 5)

Ana Gruica

Poznate Splićanke upoznale Mythos (фото 6)

 Izabela i Danijela Martinović

Poznate Splićanke upoznale Mythos (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više