Search

10. godina uspješnog rada brenda Etna Maar

10. godina uspješnog rada brenda Etna Maar

Druženje u krugu prijatelja i suradnika


Image: John Pavlish

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik (Etna Maar) sinoć je proslavila 10 godina rada te je tim povodom otvorila je još jedno prodajno mjesto

Odsad pored Radićeve 5 svi zaljubljenici njene mode mogu je pronaći i na novoj adresi –Etna Maar, Ilica 82. Podršku i ovaj modni jubilej nisu propustila brojna imena iz društvenog života kao što su Josipa Lisac, Antonia Matković i Aljoša Šerić (grupa Pavel), Mara Bratoš, Tihana Harapin Zalepugin, Zvončica Vučković, Saša Šekoranja.

10. godina uspješnog rada brenda Etna Maar (фото 1)

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja radi i djeluje pod imenom Etna Maar ove je godine predstavila i slavljeničku kolekciju za jesen/zima 2015./16. pod nazivom ''Cosmic Attraction with Etna Maar". Upravo ova jubilarna kolekcija na jedinstven način objedinila je viziju brenda Etna Maar i kroz ovo modno putovanje pokazala kako se njena inspiracija mijenjala, ali uvijek ostala vjerna svojim modnim načelima i korijenima. Prepoznatljiv rukopis, ali uvijek interpretiran na pomaknut i suvremen način dokaz je kako modna evolucija brenda Etna Maar vječna i beskompromisna. Kao i kod svake kolekcije Etna Maar naglasak stavlja na odabir materijala, te tako i u ovoj kolekciji koristi efektne vunene tkanine, neopren, umjetno krzno, dok su sami krojevi naglašeni upotrebom voluminoznog pletiva. Krojevi su i dalje skulpturalni s naglašenom formom, ali opet s dozom elegancije jer u ovoj kolekciji stavlja naglasak na privlačnost između žene i muškarca.

10. godina uspješnog rada brenda Etna Maar (фото 2)

Po prvi put dizajnerica će predstaviti i nekoliko muških modela te na konstruktivan način razotkriti privlačnost između žene i muškaraca. Modna igra žene i muškarca pokazat će kako je moda univerzalna i često prevladava granice i razbija predrasude. Upravo ta privlačnost prisutna je i u modelima koje dizajnerica svake godine dizajnira, jer se njeni klijenti već 10 godina vraćaju upravo toj privlačnosti koja ih veže. Crna boja je bila i ostala inspiracija dizajnerici, tako je i ova kolekcija dominantno crna.

10. godina uspješnog rada brenda Etna Maar (фото 3)

10. godina uspješnog rada brenda Etna Maar (фото 4)

10. godina uspješnog rada brenda Etna Maar (фото 5)

10. godina uspješnog rada brenda Etna Maar (фото 6)

10. godina uspješnog rada brenda Etna Maar (фото 7)

10. godina uspješnog rada brenda Etna Maar (фото 8)

10. godina uspješnog rada brenda Etna Maar (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više