Search

Ambasadorice Poliklinike Bagatin na predstavljanju nove kampanje

Ambasadorice Poliklinike Bagatin na predstavljanju nove kampanje

Centar za oblikovanje tijela

Urednik: BURO.


Image: John Pavlish

Uz brojna poznata lica jučer je službeno predstavljena nova kampanja Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin

Koja god životna uloga joj je dodijeljena, bilo da je majka, prijateljica ili poduzetnica, žena uspješno balansira između privatnog i profesionalnog života. Zna da je najbolja u onome što radi, a istovremeno izgleda baš onako kako i želi - zadovoljno i samopouzdano. I taj je osjećaj dovoljan za bezbrižan osmijeh na njezinu licu i poletan korak prema ljetu koje polako kuca na vrata. Taj je osjećaj pretočen i u slogan nove kampanje Poliklinike Bagatin koji glasi "Željeno tijelo za bezbrižan osjećaj". Svaka žena vidi neku malu nepravilnost na svome tijelu koju želi riješiti kako bi se osjećala bolje i slobodnije, kako bi se osjećala bezbrižno u svome tijelu u toplijim mjesecima koji slijede.

Ognjen Bagatin direktor Poliklinike Bagatin, Dr. Tomica Bagatin

Oblikovanje tijela u Poliklinici Bagatin sinonim je za zatezanje kože tijela, redukciju neželjenog, tvrdokornog celulita i smanjenje obujma kritičnih područja pomoću neinvazivnih tretmana - VenusLegacymultipolarne radiofrekvencije, Med ContourMultipower tretmana te Zerona hladnog lasera. Za što bolje rezultate, uz obavezno savjetovanje s nutricionistom, radi se i SecamBCA 515 medicinska analiza sastava tijela te Styku 3D skeniranje obujma tijela što je velika novost u ponudi.

Bojan Pintarić izvršni direktor Poliklinike Bagatin, Željka Biočić

Svi noviteti jučer su predstavljeni u ugodnom društvu brojnih ambasadorica Poliklinike i predstavnika medija. Eventu su prisustvovale Lana Jurčević, Ecija Ojdanić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, Korana Gvozdić i brojni drugi. Više informacija o uslugama i proizvodima možete potražiti na internet stranici www.poliklinikabagatin.hr, na Facebook stranici ili nazovite broj telefona 01/46 10 225.

Ecija Ojdanić

Lana Jurčević

Ivana Husar Mlinac, Kristina Ukalović voditeljica poliklinike Green Gold Tower, Marija Husar Rimac

Korana Gvozdić

Ana Pavić, Vedrana Čarapović

Dean Pelić, dr.med.dent. Mirna Munitić

Aleksandra Orlić

 

 

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više