Search

Büro 24/7 after work party u poliklinici Bagatin

Büro 24/7 after work party u poliklinici Bagatin

Predstavljeni noviteti

Image: John Pavlish

Büro 24/7 i poliklinika Bagatin priredili su ugodno popodnevno druženje za poslovne žene na kojem su predstavljeni noviteti i ponuda poliklinike

Poslovni partneri portala Büro 24/7 jučer su upoznali širok spektar ponuda jedne od najvećih regionalnih poliklinika Bagatin. U otmjeno uređenom prostoru (Green Gold Tower, Ulica grada Vukovara 269a/10) koji je samo za ovu prigodu bio ispunjen cvjetnim aranžmanima s potpisom Cvjetne galerije RL, dame su saznale sve novitete i trendove u oblikovanju tijela, stomatologiji i estetskoj dermatologiji. Stručnjaci poliklinike Bagatin temeljito su objasnili sve postupke i odgovarali na često postavljana pitanja o zahvatima.

Ovom prigodom okupljenima je predstavljen novi Med Contour Multipower. Riječ je o uređaju najnovije generacije u svojoj kategoriji, koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja celulita i zatezanja kože. Uz ukusne zalogaje i rosé vino Korlat te pjenušce Martini druženje je potrajalo do večernjih sati.

Kompletnu ponudu poliklinike Bagatin možete pronaći na službenoj web adresi: www.poliklinikabagatin.hr

Ana Babić, Nataša Bagić

Asja Petersen

Ana Vidan, Kristina Vrban

Sanja Buterin

Vedrana Čarapović, Romano Decker, Una Zima

Nina Korač, Neda Nimac

Bojan Pintarić, Željka Biočić

Ana Pavić

event

event

event

event

event

event

event

event

Related articles

Buro 24/7 Selection

više