Search

Brojna poznata lica na proslavi 10. rođendana Optical Expressa

Brojna poznata lica na proslavi 10. rođendana Optical Expressa

Renomirani centar slavi obljetnicu

A.P.


Image: John Pavlish

Uz brojne suradnike, klijente i prijatelje, poznati centar Optical Express jučer je proslavio svoj 10. rođendan

Proslavu 10. rođendana centra, koji je i njima vratio savršen vid i vodio brigu o njihovim očima, došle su podržati i mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske, pa su tako osobno došle čestitati Severina, Iva Jerković, Iva Balaban, Kristina Bradač, Mirela Forić Srna, Mila Elegović, Mirna Zidarić, Andrea Andrassy, Ivana Mišerić, kojoj je povjereno i vođenje cijelog programa te dodijeljena uloga domaćice na ovom rođendanskom događanju, i mnogi drugi. A uz lijepe dame glavne zvijezde samog druženja bili su i neki od vodećih hrvatskih oftalmologa: dr. Dean Šarić, prof. dr. Zdravko Mandić, dr. Zdeslav Vukas te dr. Dražen Grgić koji su, unatoč slavljeničkom raspoloženju, okupljenima nudili svoje neprocjenjivo iskustvo, znanje, ali i savjet što je najbolje za njihove oči.

Ana Kričković, Severina Vučković

Optical Express profilirao se kao jedna od vodećih kuća za lasersku korekciju vida u kojem zahvate obavljaju vrhunski hrvatski oftalmolozi. Zahvati laserske korekcije vida obavljaju se već 35 godina, a do danas su toliko napredovali da se smatraju najsigurnijim medicinskim zahvatom. Mjesto na kojem ćete naći najbolje za svoje oči je Optical Express centar, koji je u svojem dugogodišnjem i iznimno uspješnom i predanom radu vid korigirao tisućama zadovoljnih pacijenata. Stručni tim Optical Expressa polazi od jednostavne teze da je laserska korekcija vida zahvat koji mijenja život nabolje, u što su se uvjerili svi oni koji su se nakon dugogodišnjeg nošenja naočala i leća odlučili na ovaj način riješiti dioptrije.

Optical Express ove godine slavi jubilarni deseti rođendan, a tijekom 10 godina postojanja kroz centar je prošao velik broj ljudi koji danas zadovoljno hoda gradom, s ljepšim pogledom na svijet. U Optical Expressu vid se može korigirati suvremenim laserima posljednje generacije i, što je najvažnije, pacijenti brigu o svojim očima mogu prepustiti u ruke vodećih hrvatskih oftalmologa.
Optical Express je za svoj deseti rođendan odlučio svojim pacijentima darovati dodatni popust na sve metode laserske korekcije vida, do 30. travnja 2015.

Ana Kričković

Mirela Forić Srna

Severina Vučković

Iva Jerković

Mirna Zidarić

Nikša Bratoš

dr. Dean Šarić

Kristina Bradač

Iva Balaban

Ilina Cenov, Sandi Cenov

Mila Elegović

Ivana Mišerić

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više