Search

Brojni poznati na dodjeli MTV Europe Music Awards

Brojni poznati na dodjeli MTV Europe Music Awards

Pharrell Williams, Justin Bieber, Ellie Goulding, Ruby Rose


Image: Getty Images

Na sinoć održanoj dodjeli nagrada MTV Europe Music Awards u Milanu, na kojoj su bili nominirani Justin Bieber, Rihanna, Lana Del Rey, Taylor Swift i brojni drugi, kao i svaki put okupila je brojna poznata imena iz svijeta glazbe i showbizza

Milano je sinoć bio poprištem MTV-jeve jedne od najvažnijih glazbenih nagrada –europskih glazbenih nagrada (MTV EMA). Uvjerljivi pobjednik večeri bio je Justin Bieber koji je kući ponio čak pet kipića: za Najboljeg muškog izvođača, Najbolju suradnju (za singl "Where Are Ü Now" s Diplom i Skrillexom), zatim nagradu Najvatrenijih fanova, Najbolji izgled i Najbolji koncert. 

U kategoriji Najboljeg ženskog izvođača nagradu je ponijela Rihanna, Najbolji alternativni izvođač je Lana Del Rey, Najbolji rock izvođač je grupa Coldplay, u kategoriji pop glazbe istaknuo se One Direction, dok je Najboljom pjesmom proglašena "Bad Blood" Taylor Swift u suradnji s Kendrickom Lamarom. Od spomenutih glazbenika na dodjeli nagrada pojavio se samo Justin Bieber, a publiku je svojim nastupom zabavio Pharrell Williams, dok je vođenje programa bilo povjereno Ruby Rose i Edu Sheeranu koji je kući ponio nagradu za Najboljeg izvođača uživo. 

Brojni poznati na dodjeli MTV Europe Music Awards (фото 1)

Brojni poznati na dodjeli MTV Europe Music Awards (фото 2)

Brojni poznati na dodjeli MTV Europe Music Awards (фото 3)

Brojni poznati na dodjeli MTV Europe Music Awards (фото 4)

Brojni poznati na dodjeli MTV Europe Music Awards (фото 5)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više