Search

Brojni poznati na dodjeli MTV Movie Awardsa 2015.

Brojni poznati na dodjeli MTV Movie Awardsa 2015.

U Los Angelesu

Image: Getty/Guliver

24. ceremonija filmske nagrade MTV Movie Awards održana je sinoć u dvorani Nokia u Los Angelesu, a na eventu su se pojavila brojna poznata lica iz svijeta filma i glazbe

Odabrani su pobjednici ovogodišnje nagrade MTV Movie Awards, a najviše Zlatnih kokica ove godine kući je ponijela melodrama "Krive su zvijezde", koja je pobijedila u kategoriji najboljeg filma, a glavna glumica Shailene Woodley kući je ponijela čak dva kipića: jedan za najbolju glumicu, a drugi je podijelila s glumcem Anselom Elgortom za najbolji poljubac. Bradley Cooper slavio je u kategoriji najboljeg glumca za ulogu u filmu "Američki snajperist" redatelja Clinta Eastwooda. Meryl Streep svoje je Zlatne kokice zaslužila u kategoriji najboljeg zlikovca za ulogu u filmu "U šumi". Nagradu za najbolju strašnu izvedbu ponijela je Jennifer Lopez za ulogu u erotskom trileru "Dečko iz susjedstva", a Channing Tatum je za ulogu u filmu "22 Jump Street" osvojio kipića za najbolju komičnu ulogu.

Brojni poznati na dodjeli MTV Movie Awardsa 2015. (фото 1)

Po tri kipića ponijeli su filmovi "Susjedi" i znanstveno-fantastični triler "The Maze Runner", dok su dva kipića otišla u ruke filma "Igre gladi: šojka rugalica, 1. dio", a Elizabeth Banks osvojila je nagradu za najbolju transformaciju na filmu, Jennifer Lawrence za najbolji glazbeni trenutak. Na dodjeli nagrada pojavili su se brojni celebrityji poput Scarlett Johansson, Jennifer Lopez, Emily Ratajkowski, Care Delevingne i mnogi drugi.

Brojni poznati na dodjeli MTV Movie Awardsa 2015. (фото 2)

Brojni poznati na dodjeli MTV Movie Awardsa 2015. (фото 3)

Brojni poznati na dodjeli MTV Movie Awardsa 2015. (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više