Search

Brojni poznati na otvorenju luksuznog RE:CUPERA wellness & spa

Brojni poznati na otvorenju luksuznog RE:CUPERA wellness & spa

U hotelu Le Meridien

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish

Splitski hotel Le Méridien Lav ovaj vikend bio je centar najbolje zabave i raj za hedoniste željne opuštanja...

RE:CUPERA, novootvoreni wellness i spa splitskog hotela Le Méridien Lav, najsuvremeniji je i najopremljeniji beauty centar na Jadranskoj obali koji će sasvim sigurno postati omiljena oaza gostiju, ali i Splićanki koje su dobile savršeno osmišljenu oazu opuštanja i ljepote. U moderno opremljenom prostoru svoju će idealnu adresu naći svi oni kojima su zdravlje i dobar izgled, kao neprijeporni trend 21. stoljeća, na prvom mjestu. Svakom tko ulazi u ovaj čarobni svijet ljepote pristupa se holistički, pažljivo osluškujući individualne potrebe i želje klijenta koje stručno i educirano osoblje tada pretvara u program koji će ispuniti sva očekivanja. Svoju su filozofiju predstavili kroz 8 važnih životnih aspekata koji u cjelini čine zdravu i sretnu osobu: zdravlje kao glavni preduvjet, dobra fizička kondicija, emotivno zadovoljstvo, intelektualne izazove, duhovni mir, život u skladu s prirodom, harmoniju u društvenim odnosima te ponavljanje pozitivnih afirmacija! Splitski hotel Le Méridien Lav ovaj vikend bio je centar najbolje zabave i raj za hedoniste željne opuštanja. Za svoje klijente odabrali su i najkvalitetnije partnere na tržištu, renomirane tvrtke čiji su uređaji i proizvodi odavno prepoznati i priznati u cijelom svijetu, a učinkovitost dokazana. Kozmetičke kuće profesionalne kozmetike Valmont, Aromatherapy Associates, Margaret Dabbs i Ila sinonim su za vrhunske tretmane ljepote. 

spa centar

Omiljeni "prijatelj mršavljenja" holivudskih glumica MedContour, pomoći će vam da izgubite i onih najgorih 4 kilograma koje ni jedna dijeta i vježbanje ne mogu otopiti. MedContour može! Naravno, prije toga će vaše tijelo analizirati modernim uređajem za analizu tijela, SECA mBCA. To je jedini uređaj za analizu sastava tijela koji je dizajniran za medicinsku upotrebu i potvrđen četverokutnim modelom - zlatnim standardom za procjenu masnih naslaga.

Reviderm Skin Peeler može brzo i sigurno popraviti razne probleme vezane uz biološku regeneraciju kože. A kako koža pamti baš sve zahvaljujući ovom uređaju moguće je izbrisati tragove sunce, akni, godina... baš sve što stoji na putu lijepoj koži. A u RE:CUPERI vam ništa neće savjetovati napamet. Naime, zahvaljujući VISIA aparatu koji bilježi ključne vizualne informacije za šest područja koja utječu na ten, preporučit će vam idealnu kombinaciju tretmana koji će pomoći da vam koža ponovno zablista! Naravno, uoči ljeta je nezaobilazno lasersko uklanjanje dlačica, a svima koji imaju problema s nakupljanjem vode u tijelu savjetuju limfnu drenažu.

Grupno vježbanje u ovom predivnom wellness i spa centru možda će vas motivirati da, u društvu prijateljica, oblikujete tijelo i dođete do bolje kondicije. Uz sve to, klasični tretmani lica i tijela, usluge vrhunskih frizera i manikure/pedikure moguće je dogovoriti u ovoj oazi ljepote.

Jelena Rozga

Brojne uzvanike pozdravili su Mike Saran, predsjednik Odien Grupe i vlasnik hotela Le Méridien Lav i Arnoud Zaalberg, generalni direktor hotela Le Méridien Lav, dok je cjelovečernji program vodila, uvijek elegantna, glumica Kristina Krepela. Za zabavu i glazbeni dio večeri bili su zaduženi gudački kvartet Vortex Strings i glazbenici Damir Kedžo i Zsa Zsa koji su brojnim evergrinima goste rasplesali do dugo u noć. U RE:CUPERA svijet uzvanike su svojim akrobacijama uvele plivačice sinkro kluba Mladost. Čarobnu noć svojim romantičnim plesom dočarali su ljubavno-plesni par Mateja i Emil, dok su za dozu adrenalina bili zaduženi Street Brothers, koji su svojim performansom sve prisutne ostavili bez daha. U čari RE:CUPERE wellnes & spa zaljubili su se svi uzvanici među kojima i brojna poznata lica poput: Jelene Rozge, Fani Čapalija, Anamarije Asanović, Monike Sablić, Katarine Baban, modni duo Arielo, Neda Makjanić Kunić, Sandra i Ivan Ledenko, Senna Ušić Jogunica i brojni drugi. Hotel Le Méridien Lav još jednom se pokazao kao najbolji domaćin, čije se gostoprimstvo, ugođaj i atmosfera svim posjetiteljima ostane kao najljepša uspomena. Kao uspomenu na ovu divno noć pod zvjezdanim nebom trajno će ostati ilustracije Maye Beus koja je uživo za vrijeme događaja bilježila sve čarobne trenutke.

Anamarija Asanović

Asja Petersen

Fani Čapalija

Nika Matić

John Pavlish

Kristina Krepela

Arnoud i Marija Zaalberg

Damir Kedžo, Zsa Zsa

Gabrijela Budimir, Ivan Radan

Ivan Ćosić

Katarina Baban

Kristina Đanić

Marija Pirić, Jurica Pirić, Neda Makjanić Kunić

Monika Sablić

Sadettin Saran

Tislja Kljaković Brajić sa suprugom

 

Leave a comment

više