Search

Brojni poznati na promociji knjige \"Kako biti Parižanka u svakoj prilici\"

Brojni poznati na promociji knjige "Kako biti Parižanka u svakoj prilici"

U hotelu Palace

Urednik: A.P.

Image: John Pavlish

Portal Büro 24/7 i izdavačka kuća Znanje na hrvatsko tržište doveli svjetski bestseller "Kako biti Parižanka u svakoj prilici"

Sinoć je kultni zagrebački retro-chic Palace Hotel bio okupljalište kulturnog života hrvatske metropole. U organizaciji portala Büro 24/7 održana je promocija svjetskog bestsellera "Kako biti Parižanka u svakoj prilici", koja je zahvaljujući Büro 24/7 i izdavačkoj kući Znanje napokon dobila hrvatsku inačicu. Retro-chic ugođaj hotela Palace, koji neodoljivo podsjeća na francuski brasserie ukrašen cvjetnim aranžmanima RL Cvjetne galerije, poslužio je kao savršena lokacija za predstavljanje knjige i ugodno druženje uz birana Korlat vina, osvježavajući Bombay Sapphire gin i Martini prosecco. Jučerašnju promociju podržale su Ivana Roščić, Iva Balent, Andrea Čermak, Đurđa Tedeschi, Sonja Lamut, Asja Petersen, Milana Vuković Runjić i brojni drugi..

Ivana Roscic

Nakon pozdravnog govora Bojane Franić, predstavnice izdavačke kuće Znanje, uzvanike je dočekala poznata hrvatska glumica Ivana Roščić koja je pročitala ulomak iz knjige. Autorice knjige, četiri prekrasne i uspješne Francuskinje; Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline De Maigret i Sophie Mas, vodile su se izrekom kultnog dizajnera Karla Lagerfelda: "Ne morate biti Francuskinja da biste bili Parižanka." i na vrlo originalan i svjež način iznijele što za njih zaista znači biti Parižanka. U kratkim, razigranim odlomcima otkrile su svoje iskrene i otvorene stavove o stilu, ljepoti, kulturi, držanju, muškarcima i djeci te nesebično podijelile sa svojim čitateljicama omiljene pariške adrese i chic mjesta poput super vintage dućana, odličnih restorana, najdražih beauty salona i još mnogo mnogo toga. Autorice netipično iskreno i otvoreno ruše mitove o Francuskinjama i bez dlake na jeziku otkrivaju sve svoje tajne i mane, ismijavaju sa svojim kompliciranim i često proturječnim osjećajima i postupcima, otvoreno priznaju kako su katkada snobovi, egocentrične, tvrdoglave i nepredvidive, no u isto vrijeme nježne, romantične i velikog srca.

parižanka

Sinoć su brojne dame imale priliku isprobati i novu liniju Énergie de vie Lancôme kozmetike koja osnažuje neiscrpnu energiju moderne žene. Bazirana na tri aktivna sastojka (goji bobicama, ekstraktu francuskog matičnjaka i ekstraktu srčanika), Énergie de vie prava je ''super-hrana'' energizirajućih i antioksidativnih sastojaka za žene koje ne pristaju na kompromise. Dame su osim Lancôme kozmetike ostale oduševljene i limitiranom edicijom Phytoplage ulja za zaštitu kose na suncu, koji nam ove sezone dolazi u kariranoj bočici nadahnutoj muzom i zaštitnim licem Brigitte Bardot. Limitirana edicija regenerira kosu te joj daje mekoću i sjaj.

loreal

phyto

"Kako biti Parižanka u svakoj prilici" idealno je ljetno štivo koje će vas nasmijati i opustiti, a možda i ohrabriti da prigrlite svoju tajanstvenu i odvažnu stranu, baš poput junakinja i autorica knjige. Hrvatsko izdanje već je dostupno na abrakadabra.com, a od 22. lipnja na prodajnim mjestima TisakMedija, Algoritam MK, Školska Knjiga, Ljevak, VBZ.

Đurđa Tedeschi

Iva Balent

Loredana Bahorić

Andrea Čermak

Tihana Harapin Zalepugin

Ivana Roščić

Rita Rumora

Mate Rončević, Ivana Pavić

Petra Ćurković

Ogi Antunac

Milica Mihajlović

Marija Kulušić

Ivana Tomas, Ana Vidan

Sonja Lamut

Ana Bacinger

Iva Leko

Bojana Franić

Petra Sever

Nina Mia Čikeš

Ana Pavić

Ana Kričković

Vinka Matijević

Nika Brlečić

Željka Suvajac

Marko Kralj, Srđan Sandić

Karla Kaić

Mara Mandić, Bojan Pintarić

Marko Banjavčić

Asja Petersen

Vedrana Čarapović

Una Zima

Milana Vuković Runjić

Ivana Petković Ćevra

Ranko Vučinić, Mauro Massarotto

Miss Killah

Petra Kurtela

Andreja Bistričić, Antonija Pejković, Maja Merlić

Asja Petersen, Ana Petričić Gojanović

parižanka

parižanka

parižanka

parižanka

parizanka

parizanka

parizanka

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više