Search

Brojni poznati na promociji nove knjige Milane Vlaović

Brojni poznati na promociji nove knjige Milane Vlaović

U zagrebačkom baru "Dvorište"

Urednik: A.P.


Image: John Pavlish

"Glad" je četvrti roman ove uspješne književnice

U jedinstvenom prostoru Café bara "Dvorište" u Žerjavićevoj ulici, u izdanju Hena Coma sinoć je predstavljena knjiga "Glad", autorice Milane Vlaović. Do posljednjeg mjesta ispunjeno "Dvorište", veliki interes osoba iz javnog i društvenog života grada, ali i podrška iz književnih krugova, potvrda su da je četvrta knjiga Milane Vlaović ponovo pronašla svoju publiku te da će sigurno donijeti osvježenje na hrvatsku književnu scenu. Odličnim zapletima, dobro razrađenom tematikom i nevjerojatnim situacijama, knjiga "Glad" će zainteresirati mnoge te svakom čitatelju dati dovoljno razloga da se ne odvaja od ove nevjerojatne priče.

Vedrana Čarapović, Una Zima

Knjigu su gostima predstavili autorica, poznati i uspješni redatelj Igor Mirković, koga se knjiga dojmila već svojim prvim stranicama te je istaknuo savršeno složenu fabulu ovog književnog djela, novinar i pisac Ivica Ivanišević, urednica knjige Marina Vujčić, dok je ulomke čitala uspješna hrvatska glumica Judita Franković. Kao i prethodne knjige Milane Vlaović, za koje mnogi kažu da trebaju dobiti svoju ekranizaciju, i za "Glad" se svi slažu da bi se vrlo dojmljivo mogla prenijeti na velika filmska platna te upotpuniti jednu odličnu priču koja će sigurno vrlo brzo postati književni hit.

Judita Franković

Podršku Milani Vlaović došli su dati mnogi koji su upoznati s njenim radom i koji su vjerovali da je Glad samo nastavak njenog uspješnog književnog puta, ali i mnogi kojima je ovo bio prvi susret s djelima ove književnice. Tako su između ostalog u ugodnoj atmosferi "Dvorišta", u dijelovima knjige Glad uživali: Goran Bogdan, Judita Franković, Bobo Jelčić, Merita Arslani i mnogi drugi.

Nevena Rendeli

Merita Arslani

Bobo Jelčić, Judita Franković, Goran Bogdan

Lana Jurčević

Related articles

Buro 24/7 Selection

više