Search

Brojni poznati na zagrebačkoj reviji modnog brenda I-gle

Brojni poznati na zagrebačkoj reviji modnog brenda I-gle

U Hrvatskom muzeju arhitekture

Tekst: BURO.

Image: John Pavlish

U jednom od najljepših zagrebačkih muzeja održana je revija hrvatskog modnog brenda I-gle koja je privukla velik broj štovatelja njihovog rada

Kolekcija kojom su Nataša Mihaljčišin i Martina Vrdoljak Ranilović proslavile 20 godina karijere u modnoj industriji predstavljena je u Hrvatskom muzeju arhitekture. Kao i svaki put kada se radi o njihovoj prezentaciji prostor je bio pretijesan za sve one koji su došli pogledati što su pripremile ove dvije kreativke koje i danas svoj uspjeh na hrvatskoj sceni promatraju prilično skromno. Nekoliko dana prije same revije u intervjuu za Büro 24/7 su kazale : "Kad ovak' slaviš neku obljetnicu zbilja postaneš svjestan kako vrijeme leti brže od brzine svjetlosti! A putanje su vijugave; katkad ti se čini kako si na autocesti, a katkad kako si na slabo osvijetljenom i skoro neoznačenom odvojku u gadnim vremenskim neprilikama. No, kad uporno voziš i voziš dalje, u jednom trenutku nakon dvadeset godina, sa zadovoljnim osmijehom, shvatiš da si zaista daleko dogurao i da je vožnja zapravo super stvar i da se voziš sve dalje i dalje... Tajna je u tome što voliš voziti i što ti je, bez obzira na promjenjive okolnosti, čitava modna igra duboko u srcu nužna i neophodna."
Reviju su, između ostalih, pratili Đurđa Tedeschi, Vedrana Ergić, Tihana Harapin Zalepugin, Sara Renar, Ogi Antunac, Andreja Bistričić, Saša Joka, Romano Decker, Dejan Kutić, Nenad Sovilj, Anamaria Ricov i brojni drugi.

Vedrana Ergić

Nenad Korkut

Boris Banović

Zoran Mrvoš, Ogi Antunac

Anamaria Ricov

Suzanna Holtgrave

Đurđa Tedeschi

Sara Renar

Nenad Sovilj

Ana Pavić

Dejan Kutić, Romano Decker

Martina Matušin

Nebojša Taraba, Tihana Taraba

Marko Lovrić

Saša Joka, Tihana Harapin Zalepugin

Nikola Milojević

Andreja Bistričić, Anita Matić

Petar Trbović

Related articles

Buro 24/7 Selection

više