Traži

Časopis Cosmopolitan proslavio 17. rođendan

Časopis Cosmopolitan proslavio 17. rođendan

Renata Sopek, Mislav Čavajda, Antonija Stupar Jurkin, Andrea Andrassy, Mirna Medaković...

BURO.


Fotografija: PR

Brojni poznati sinoć su uživali na proslavi 17. rođendana časopisa Cosmopolitan održanoj u Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma

Glamurozna proslava započela je proglašenjem pobjednica kreativnog natječaja "Ja sam više od selfieja!" koji je Cosmo organizirao na pragu svoje punoljetnosti. U sklopu njega održana je 'potraga' za ultimativnim Cosmo djevojkama koje su puno više od selfieja – curama koje su svojim radom, pametnim poslovnim idejama, analitičkim umom ili glamuroznim stavom dokazale da život mogu uzeti u svoje ruke. Potom je uslijedila Guess modna revija, a rođendan je proslavljen u vedrom i smjelom stilu – s mnoštvom šarenih koktela i ukusnih zalogajčića.

 "S godinama se naša ljubav prema ženskom druženju povećavala pa smo poželjeli i nešto više od mjesečnih susreta na kiosku. Počeli smo se družiti na webu, iPhoneu, iPadu, te kao pravi frendovi neprestano biti zajedno, a ovim kreativnim natječajem pokazati da svaka žena/pripadnica/ljepšeg spola/može postati Cindy Crawford ili Taylor Swift, samo ako to poželi, i da godine nikada nisu prepreka za prava djela!", izjavila je povodom rođendana glavna urednica Marijana Filipović Grčić.

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor