Search

Elegantna ljetna večera Ivana Alduka u Vidikovcu

Elegantna ljetna večera Ivana Alduka u Vidikovcu

Ljeto uz modne urednike

Urednik: BURO.

Image: John Pavlish

Pedeset suradnika, ambasadora i prijatelja uživalo je na ljetnoj večeri poznatog dizajnera Ivana Alduka

Nakon što je prošlog prosinca organizirao božićnu večeru u samom srcu Zagreba, u toploj atmosferi hotela Palace, s nestrpljenjem se čekala nova večera Ivana Alduka koje polako, ali sigurno postaju posebno društevno događanje na koje se s velikim veseljem rado odazovu svi njegovi suradnici, ambasadori i prijatelji brenda. Druženja na kojima se slave privatni i poslovni odnosi, projekti te zajednički uspjesi, idealni su događaji na kojima svi uzvanici istinski uživaju.

Ivan Alduk, Ana Pavić

Prekrasni Vidikovac u srcu parka Maksimir bio je idealna kulisa sinoćnje ljetne, modne večere koja će svim uzvanicima zasigurno ostatati u lijepom sjećanju. Replike prvih modela automobila koji su motorizirali svijet su dovezli goste u Vidikovac čime je počelo intimno i ugodno druženje koje je završilo tek kasno u noći. Čaroban ambijent u ljetnu večer je poslužio kao savršena kulisa za posebnu Alduk večer gdje se istinski uživalo u biranim pićima i jelima poput salate od baby špinata, kozjeg sira, smokve i krokanta od badema, rižota od šparoga s dehidriranom pancetom i sušenim rajčicama, dimljenim svinjskim fileom na kremi od sira s marokanskim raguom od crne leće, te obožavanom dekonstrukcijom cheesecakea.

Isabella Rakonić

Ivan Alduk, uz svoje ready-to-wear i bridal kolekcije, ovakvim posebnim projektima ispisuje upečatljive stranice svoje karijere i brenda nikad ne zaboravljajući temelj svog rada - ALDUK ženu, koja je iz sezone u sezonu uvijek drugačija, ali opet tako prepoznatljiva. Upravo takve bile su i njegove ambasadorice u haljinama s njegovim potpisom - pjevačice Lea Mijatović, Lara Antić i Pamela Ramljak, glumica Kristina Krepela te modne urednice Vedrana Čarapović i Eva Misirača. Večer je posebno uljepšala Lara Antić iz benda Bang Bang koja je svojom izvedbom dodatno uljepšala snažna sjećanja na ugodno ljetno druženje i poznatoj agentici Tihani Harapin Zalepugin, stilistici Ivani Pavić i modnom uredniku Petru Trboviću, modnim fotografima Jeleni Balić, Franji Matkoviću i dvojcu Decker&Kutić te modnim urednicama Ani Pavić, Vanji Ljubić, Zori Bjelousov, Miji Dropuljić i mnogim drugima...

Tihana Harapin Zalepugin

"Pred sam odlazak na godišnje odmore i nakon projektima popunjenog prvog djela ove lijepe godine, bilo je izvrsno sve suradnike, prijatelje i ambasadore vidjeti na jednom mjestu. Izvrsna atmosfera, ukusna hrana i ova posebna lokacija uz divne komplimente uzvanika su sasvim dobar poticaj da ovakvih druženja bude i više" - izjavio je Ivan.

Romano Decker, Dejan Kutić

Kristina Krepela

Ivana Pavić

Vedrana Čarapović, Ana Pavić

Franjo Matković

Jelena Balić, Petar Trbović

Mija Dropuljić

Lea Mijatović, Pamela Ramljak

Vedrana Čarapović, Una Zima

Vanja Ljubić

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više